E2h

Hoe te herstellen van een keizersnede

Bevallen draagt ​​zowel vreugde en pijn

Bevallen draagt ​​zowel vreugde en pijn. Vreugde in de wetenschap dat je eindelijk je baby te brengen in deze wereld en de mogelijkheid om de persoon die binnen uw uterus al negen maanden te voldoen. De pijn wordt veroorzaakt door de geboorte pijnen ervaart u voordat de baby komt. Je lichaam kan sneller herstellen als u bevallen op natuurlijke wijze. Het is een ander geval wanneer je geboorte door keizersnede, want het zal duren voor de wond te genezen. Hieronder vindt u enkele tips over hoe om te herstellen van een keizersnede.

  1. Eet zodra je honger krijgt. Inclusief veel water en vezelrijke voedingsmiddelen om te voorkomen dat wordt verstopt. Drinkwater met enkele druppels pepermunt gemengd in zal helpen uitdrukken opgesloten gas dat normaal gesproken optreedt na een operatie.
  2. Draag losse kleding die niet zal uw beweging en druk vernauwen van uw wond. Afhankelijk van uw arts, kan het wondverband verwijderd worden de volgende dag na de keizersnede operatie.
  3. Was en droog de ​​wond dagelijks. Neem contact op met uw arts wat u oplossingen die u kunt gebruiken om uw wond schoon te maken.
  4. Uit bed zo snel als je kunt, binnen vierentwintig uur na de bevalling en langzaam bewegen. Langzaam rolt op je zij met je hand over de wond en uw knieën tegen elkaar. Duw tot een zittende positie en laat uw voeten op de vloer. Gebruik je benen om rechtop te duwen, het houden van een hand om je wond schrap. Dit wordt aangemoedigd om algemene herstel en een betere doorbloeding te bevorderen. Doe een paar simpele enkel oefeningen. Dit zal helpen stimuleren een goede bloedcirculatie naar de benen en bijdragen tot het verminderen van de kans op de vorming van een bloedstolsel dat kan indienen in een been ader.
  5. U kunt zodra borstvoeding geven als de baby klaar is om te voeden. Laat iemand met u om u te helpen in de meest comfortabele positie. De voorgestelde positie is om op uw zij ligt de periode van borstvoeding. Als u wenst te zitten, gebruikt u een of twee kussens om je arm en je baby te ondersteunen. De kussens zal ook fungeren als een buffer tussen het gewicht van de baby en je arm en je maag.
  6. Gebruik een kussen of uw hand om uw wond schrap als je gaat liggen, of wandelen over voor de eerste paar dagen. Ga zo recht mogelijk als u tijdens het wandelen. Rusten als je moe.
  7. Zodra u naar huis mag, moet je ook zorgen dat je geen onnodige en onverwachte bewegingen doen als de wond blijft om te helen. U moet geen zware gewichten heffen en u bent niet toegestaan ​​om huishoudelijke taken te doen als je eenmaal thuis bent. Laat andere mensen om de klusjes voor u doen. Zelfs na een half jaar kan je nog steeds last hebben van pijn rond de maag wanneer u zich verplaatst. Neem de tijd om goed te genezen en niet in een haast om weer op gang.

Neem de tijd en te herstellen van een keizersnede in uw eigen tempo

Hoe te herstellen van een keizersnede. Eet zodra je honger krijgt.
Hoe te herstellen van een keizersnede. Eet zodra je honger krijgt.

Neem de tijd en te herstellen van een keizersnede in uw eigen tempo. Je weet dat je lichaam beter dan wie ook. Volg advies van uw arts en neem de nodige voorzorgsmaatregelen om uw wond te voorkomen dat besmet te raken. Raadpleeg uw arts als er overmatige zwelling, bloeding, blauwe plekken en stinkende afscheiding.