E2h

Hoe te gezichtsvermogen te versterken


Uw gezichtsvermogen is een van uw meest kostbare zintuigen. U gebruikt het elke dag in zowat alles wat je doet. Het is dus belangrijk om uw gezondheid van het oog te houden in uw hele leven. Vermijd vroegtijdige verzwakking of totale verlies van het gezichtsvermogen door het volgen van deze tips over hoe u uw gezichtsvermogen te versterken.

Stap 1

Eet gezond. Hoewel het is betwist, de meeste mensen geloven dat voeding rijk aan vitamine A helpt mensen om hun ogen te versterken. Blijkbaar kun je nachtblindheid en andere oogproblemen te voorkomen door het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine A. Deze omvatten wortelen, broccoli, zoete aardappelen, en donkergroene bladgroenten. Nu, als je al genoeg vitamine A, overdrijf het niet. Het kan leiden tot complicaties met uw lever. Gewoon zorgen dat je voldoende vitamine A krijgt om je ogen sterk.

Stap 2

Hoe te gezichtsvermogen te versterken. Zorg ervoor dat u doorgaat met uw ogen de totale waaier van visie te gebruiken.
Hoe te gezichtsvermogen te versterken. Zorg ervoor dat u doorgaat met uw ogen de totale waaier van visie te gebruiken.

Zorg ervoor dat u doorgaat met uw ogen de totale waaier van visie te gebruiken. Het oude gezegde gaat, "als je het niet gebruikt, verlies je het '. En dat kan soms het geval is met uw visie. Als u niet doorgaan met je ogen uitdagen om zich te concentreren op de dingen van dichtbij en ver weg, kan je eigenlijk zien dat een deel van uw visie beginnen te verslechteren. Dus dit voorkomen door voortdurend gebruik van uw gezichtsvermogen en al haar mogelijkheden door het lezen van kleine lettertjes, gericht op een computer scherm voor een uur per dag (niet overdrijven!), Het lezen van borden die ver weg zijn en over het algemeen gewoon het testen van je oog de capaciteiten regelmatig.

Stap 3

Krijg veel zon. Studies hebben aangetoond dat kinderen die meer tijd besteden buiten sterker visie te hebben. Onderzoek zegt dat een kind die besteedt 2-3 uur buiten hebben minder kans van het lijden aan bijziendheid of kortzichtigheid. Zonlicht en frisse lucht hebben blijkbaar kwaliteiten die kunnen helpen om het gezichtsvermogen te versterken. Dus als je een ouder bent, hier is een reden te meer om je kinderen ervan te overtuigen dat een beetje frisse lucht zal hen een aantal goede.

Stap 4

Zorg ervoor dat uw recept juist is. Je kan meer kwaad dan goed om je ogen te doen als je het niet dragen van de juiste recept in uw bril. U kunt Spaar uw oogspieren, permanent schade aan uw ogen als je het dragen van de verkeerde bril of contactlenzen. Of u nu bijziend of verziend, zal uw gezichtsvermogen nog steeds blijven veranderen. Het is dus belangrijk om uw optometrist regelmatig te zien om te krijgen uw recept gecontroleerd. Het recht bril of contactlenzen is zo belangrijk voor uw algehele oogsterkte.

Stap 5

Zorg ervoor dat uw recept juist is. Overweeg correctieve oogchirurgie.
Zorg ervoor dat uw recept juist is. Overweeg correctieve oogchirurgie.

Overweeg correctieve oogchirurgie. Je kunt ook een permanente actie te ondernemen om uw gezichtsvermogen te versterken door het verkrijgen van LASIK oogchirurgie. Dit is een operatie kunt u ervoor kiezen te hebben gedaan op je ogen dat uw visie zal terug te brengen naar 20/20 of beter. LASIK oogchirurgie wordt geleverd met weinig complicaties en is hoog aangeschreven voor vele jaren door professionals in de industrie. Als u overweegt het, maar in gedachten houden dat niet iedereen is een kandidaat voor dit type van het gezichtsvermogen of visie corrigerende operatie. Een afspraak voor een consult bij een LASIK kantoor, zodat u kunt over u in aanmerking komt vragen voor deze operatie. Als u deze route kiezen om uw gezichtsvermogen te versterken, zijn bereid tot enkele duizenden dollars per oog betalen om uw visie gecorrigeerd.