E2h

Hoe te genezen opvliegers natuurlijk

Opvliegers

Opvliegers, die (zoals de naam al aangeeft) worden gekenmerkt door warmte vegen door het lichaam, roodheid van het gezicht en overmatige transpiratie, behoren tot de meest ongemakkelijke symptomen die vrouwen in de overgang doormaken. Opvliegers optreden als gevolg van hormonale schommelingen tijdens de menopauze, en het optreden ervan varieert sterk tussen vrouwen. Bijvoorbeeld, sommige vrouwen ervaren opvliegers slechts een keer per maand, terwijl anderen het ervaren tot 15 keer per dag. Het goede nieuws is dat er vele manieren opvliegers kunnen worden verminderd, en de beste manieren zijn natuurlijke manieren. Hier zijn enkele van de manieren om opvliegers te genezen natuurlijk:

  • Pinpoint het voedsel dat je opvliegers veroorzaakt. Eten is gevonden om rechtstreeks in verband worden gebracht met het optreden van opvliegers, maar wat precies eten brengt opvliegers variëren. De oplossing is om uit te vinden welke specifieke voedsel dat je te nemen lijkt te resulteren in uw ervaren opvliegers na afloop. Sommige van de gemeenschappelijke opvlieger triggers je moet oppassen voor het volgende omvatten: cafeïne, gekruid eten, warme dranken, gehydrogeneerde of verzadigde vetten, witte suiker, en zuur voedsel (zoals citrusvruchten).
  • Probeer kruiden-supplementen. Kruiden zijn gevonden om vrouwen die lijden aan opvliegers profiteren. Je zou kunnen proberen de volgende kruiden in tabletvorm of thee vorm: vogelmuur, violet, dong quai, paardebloem, vlierbessen, zoethoutwortel of zilverkaars. U kunt ook vinden het drinken van meerdere kopjes van salie thee per dag als nuttig. Weet van een aantal van de voorzorgsmaatregelen van het gebruik van deze kruiden-supplementen, is het best dat u overleggen met uw arts voordat u hen.
  • Gebruik etherische oliën. Essentiële oliën zoals tijm en basilicum kan worden vermengd met water en gebruikt als een lichaamsmassage of voetmassage. Je kan ook van toepassing drie tot vijf druppels van de etherische olie in een katoenen bal of een zakdoek en breng het met u mee waar u ook gaat, adem de geur wanneer je voelt een opvlieger komen.
  • Draag koele, katoenen kleding. Help je lichaam te reguleren de temperatuur efficiënter door het beperken van uw kleding om lichtgewicht, ademend degenen. Het kan ook helpen voor u om gelaagde kleding te dragen, dus je kan gemakkelijk nemen een laag af wanneer u maar wilt.
  • Oefen langzame ademhaling Als u een sneltoets flitser komt, praktijk ademhaling langzaam en diep te voelen;. Dit effectief zou kunnen zijn in het geven van u meer controle over de opvlieger symptomen.
  • Neem vitamine E. Vitamine E is speciaal nodig postmenopauzale vrouwen en het is aangetoond dat de symptomen van opvliegers. Neem ongeveer 600-800 IU per dag, samen met vitamine C. Weet dat het kan ongeveer 2 tot 6 weken van het nemen van dit supplement te nemen voordat u een echte verbetering van de symptomen te voelen.


Daar heb je het

Hoe te genezen opvliegers natuurlijk. Pinpoint het voedsel dat je opvliegers veroorzaakt.
Hoe te genezen opvliegers natuurlijk. Pinpoint het voedsel dat je opvliegers veroorzaakt.

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop u effectief zou kunnen opvliegers natuurlijk genezen. U kunt ook proberen het plannen van een sessie met een acupuncturist, zoals acupunctuur is gemeld effectief te zijn op het verminderen van de symptomen van opvliegers. Veel succes, en hoop dat dit geholpen!