E2h

Hoe te chakrabhedan kiezen

Mensen willen een ziekte-vrij

Mensen willen een ziekte-vrij, tijdloos en gezond lichaam en geest, voor altijd. Dus ze uit te oefenen. Er zijn vele soorten van oefeningen, zoals spelletjes en sport, uit op sportscholen werken, wandelen, joggen en nog veel meer. Hieronder zijn een paar van de voordelen van de oefening:

Hoe te chakrabhedan kiezen. Mensen willen een ziekte-vrij.
Hoe te chakrabhedan kiezen. Mensen willen een ziekte-vrij.
 1. Oefeningen warm het lichaam, zodat het blijft meer actief. In koude klimaten, oefening is belangrijk voor het functioneren van organen in het lichaam.
 2. Oefening verbrandt overtollig vet en koolhydraten. Verbranding van koolhydraten helpt diabetespatiënten.
 3. Uitoefening verwijdert verontreinigingen uit het lichaam door transpiratie, zoals een interne reiniging van het lichaam.
 4. Oefening activeert je spieren, zodat ze het gevoel direct aan het werk te beginnen.
 5. Oefening helpt longen en andere organen om actief te blijven.
 6. Oefening helpt bij het handhaven van een gezonde bloeddruk.

Isotone oefeningen zoals wandelen en joggen de minste negatieve effect, maar isometrische oefeningen zoals gym workouts, games en sport hebben een aantal nadelige gevolgen. Hier zijn enkele van de nadelen van isotone oefeningen:

 1. Isometrische oefeningen kan niet eeuwig worden wat leeftijd betreft voortgezet.
 2. Sommige mensen zijn van mening dat overdreven, harde oefeningen elke zachtheid van het lichaam te verwijderen en invloed hebben op iemands natuur en ..... het maken van een meer ruw en hard.
 3. Omdat oefening verhoogt de dikte van spieren, bloeddruk verhoogt ook, druk uitoefenen op de werking van het hart.

Bij pensionering van het werk

Bij pensionering van het werk. Om zichzelf te bevrijden van deze vicieuze cirkel.
Bij pensionering van het werk. Om zichzelf te bevrijden van deze vicieuze cirkel.

Bij pensionering van het werk, een man van de activiteiten vaak plotseling te verlagen. Vanwege zijn hoge leeftijd, kan hij niet oefenen harde oefeningen, en vaak alleen te gaan voor een wandeling op zijn best. Als hij beperkt zich tot zijn huis, zijn lichaam en zijn organen afname van functionele effectiviteit, zijn immuniteit vermindert en hij bezwijkt voor ziekten. Ziekte is de voorbode van veroudering en dood. Om genezen ziekte neemt hij geneeskunde. Terwijl de geneeskunde geneest een ziekte, kan het een andere ziekte te geven voor in de plaats. De man is nu in een vicieuze cirkel van de ene ziekte en pijn naar de andere.

Om zichzelf te bevrijden van deze vicieuze cirkel

Om zichzelf te bevrijden van deze vicieuze cirkel, moet men het vinden van een oefening die voor altijd kan worden beoefend. Het moet eenvoudig en doeltreffend. Voor velen is deze oefening is yoga of yoga oefening. Er zijn verschillende soorten van yoga oefeningen les van verschillende meesters. Wijlen mijn meester heeft een unieke yoga-oefening genaamd Chakrabhedan (cirkel onderscheppen), dat is heel eenvoudig en kan beoefend worden door iedereen altijd. Het lichaam heeft zes grote chakra's of cirkels - een elk op anus, geslachtsdelen, navel, midden op de borst, keel en bij Trikuti (tussen de wenkbrauwen). Naast deze zes grote chakra's, zijn er zes kleine chakra's of gewrichten in handen en in de benen. Dus in totaal zijn er achttien chakra's in het hele lichaam. Hier in deze oefening worden delen van het lichaam of delen van ledematen herhaaldelijk verplaatst deze chakra's. Tijdens het verplaatsen van delen van het lichaam, moet de geest worden gehouden geconcentreerd op dat chakra. In de geest, moet men denken dat dit chakra zou moeten zijn ziekte-vrije en gezond te blijven. Dus het is een oefening van lichaam en geest. Deze oefening geeft al die voordelen van gemeenschappelijke oefeningen. Naast deze, een aantal extra voordelen zijn:

 1. Op gewrichten, worden zenuwcellen en bloedvaten gebogen of afgerond. Dus als lichaamsdelen worden verplaatst rond deze gewrichten, worden deze opgeruimd.
 2. Afscheidingen op gewrichten hebben de neiging om te drogen op oudere leeftijd, maar Chakrabhedan helpt gewrichten te behouden van hun smering.
 3. Omdat geest geconcentreerd is op de chakra's, de bevoegdheden van concentratie en wilskracht verhogen.
 4. Het lichaam blijft zacht maar sterk, ziektevrije tijd en tijdloos.
 5. Met de regelmatige beoefening van jaren, een beheerst perfect de geest en lichaam. Een wint van ziekte, veroudering en dood.