E2h

Hoe te carpel tunnel te vermijden

De zenuw aandoening genaamd carpel tunnel van invloed op je handen

De zenuw aandoening genaamd carpel tunnel van invloed op je handen, waardoor ze pijn en gevoelloosheid te voelen. Als u een persoon bent die voortdurend repeterende bewegingen, zoals bij het gebruik van een computer voor het werk, dan kun je misschien in gevaar op het krijgen van carpel tunnel. Het probleem met carpel tunnel is dat je het niet direct merken, maar zodra je dat doet, is het meestal in de late stadia al, wat betekent dat je uiteindelijk gewoon leven met de aandoening dan de behandeling ervan.

Hoe te carpel tunnel te vermijden. Luister naar je lichaam.
Hoe te carpel tunnel te vermijden. Luister naar je lichaam.

Als u wilt leren hoe u deze aandoening te voorkomen, dan alles wat je hoeft te doen is de volgende eenvoudige tips, en je moet in staat zijn om dat te doen.

  1. Luister naar je lichaam. Uw lichaam zal u laten weten wanneer het ervaren van iets dat daadwerkelijk is om u te beïnvloeden gaat op een negatieve manier. Als je lichaam pijn, dan is dat een duidelijke indicatie dat je nodig hebt om een ​​einde te maken aan wat je doet. Zodra uw lichaam ervaart pijn, betekent dit dat het iets is dat u niet meer wilt zien van doen te doen. Zoals wanneer uw vingers of handen beginnen te worden verdoofd na zwoegen over een rapport voor uren of werken aan een hobby die is met de hand intensief, dan moet je waarschijnlijk acht, dat als een waarschuwing dat uw handen en vingers tijd om te herstellen en te ontspannen nodig hebben. Verdergaat met uw activiteit kan ertoe leiden dat de gevoelloosheid te verergeren.
  2. Varieer uw activiteit. Als het doen van een bepaald ding, zoals typen of een hand intensieve hobby, veroorzaakt u pijn in uw handen en vingers, dan is het een teken dat je precies moet stoppen met wat je doet en probeer het te doen op een andere manier. Als we zeggen dat stoppen met wat je doet, hoef je niet per se volledig te vermijden de activiteit, vooral als het is uw levensonderhoud of functie aan die activiteiten, zoals het typen uit te voeren. Wat u kunt doen, is echter eenvoudig te voorkomen door de activiteit op exact dezelfde manier dat je het deed toen je ervaren de pijn. Dus in plaats van met de muis of bonzen op de toetsen op dezelfde manier, proberen om het te doen op een manier die ervoor zorgt dat je ervaart minder of geen pijn. Herschikken uw werkplek. Plaats uw muis op een ander gebied van uw tafel. Deze kleine variaties kan in feite maken een groot verschil in het vermijden van carpel tunnel.
  3. Geef je lichaam de tijd om te ontspannen. Een manier die je kunt carpel tunnel te voorkomen is door het geven van je lichaam voldoende tijd om te rusten en te ontspannen. U kunt dit doen door het nemen van pauzes tussen je werk, in het bijzonder op die werken die zijn erg repetitief. Sta op. Loop rond. Laat uw handen en vingers om los te komen, om de spierspanning te voorkomen.
  4. Rekken en opwarmen. Het doen van een of andere vorm van warming-up oefeningen en stretching kan u helpen voorkomen dat de spierspanning die kan bouwen op je handen en vingers als je je werk. Dit helpt ook de voorbereiding van uw handen en vingers voor de hand-intensieve activiteit die u gaat ondernemen.

Het doen van deze dingen zullen u helpen voorkomen dat carpel tunnel, vooral als u betrokken bent bij een veel hand-intensieve activiteiten.