E2h

Hoe te boot letsel te voorkomen

Een boottocht is een van de meest ontspannen en plezierige activiteiten een persoon kan ervaren. De werkelijke rit is een sensatie, het landschap een prachtig natuurverschijnsel. Quadruple het effect door te gaan ver uit de kust en de verankering in het midden van de zee. Top het af met eten, drinken, en waterpret. Het enige nadeel aan het avontuur is dat een boottocht kan als een van de meest risicovolle activiteiten. Met alle plezier, mensen in de boot de neiging om de veiligheidsvoorschriften en regels als gevolg van alle plezier en ontspanning te vergeten. Deze vergeetachtigheid kan leiden tot een breed scala van verwondingen en zelfs de dood in sommige gevallen. Als de kapitein van de boot, bent u verantwoordelijk voor uw passagiers en bemanning. Dat gezegd zijnde, het is aan jou om de nodige voorzorgsmaatregelen te treffen om ervoor te zorgen dat boot ongevallen en verwondingen boot niet gebeuren.

Hoe te boot letsel te voorkomen. Handhaving van de regels van de reis.
Hoe te boot letsel te voorkomen. Handhaving van de regels van de reis.

  1. Handhaving van de regels van de reis. Als de kapitein, is het uw verantwoordelijkheid om de regels van de boot in te stellen, uit te leggen aan uw passagiers en afdwingen. In de lijst van de regel, zorg ervoor dat de lijst naar beneden alle veiligheidsmaatregelen die elke passagier en het bemanningslid moeten zich houden aan willen altijd het dragen van een zwemvest tijdens de reis en weg te blijven van de gevaarlijke gebieden van de boot.
  2. Zeilen of voorzichtig rijden de boot. Een veel voorkomende ongeval dat zich voordoet in een boottocht is mensen vallen als gevolg van plotselinge ruk aan het begin van de reis. De gasklep moet voorzichtig en geleidelijk worden ingedrukt wanneer u deze initialiseren het vertrek. Dit zal ervoor zorgen dat de mensen in de boot die staan ​​hun evenwicht te bewaren. Tijdens de reis, zorg ervoor om snelheden te veranderen geleidelijk ook. Elke plotselinge verandering in snelheid kan de vangst van een staande passagier off guard die overboord kan leiden tot een slechte val of een passagier.
  3. Baseer uw snelheid aan de omstandigheden op zee. Een boottocht is altijd leuker bij hoge snelheden. Helaas, een boot rijden ruwe golven bij hoge snelheden is de meest voorkomende oorzaken van kapseizen. Als de zee ruw is of als je gaat tegen grote golven, is het belangrijk dat je snelheid wordt teruggebracht tot een niveau dat beheersbaar en veilig.
  4. Volg de standaard vaarregels. Als de schipper van de boot, moet u vertrouwd zijn met de standaard vaarregels op de oceaan. Zorg ervoor om hen te volgen naar de letter. Het is van vitaal belang dat u de regels voor het passeren van andere boten en een veilige afstand van deze boten te volgen.
  5. Het evenwicht van de boot. Tijdens de rit is het van belang om steeds de balans van de boot. Niet te veel gewicht niet op een van beide zijden van de boot en dat geldt ook met de voor-en achterkant van de boot. Alle zware items moeten ofwel worden uitgevoerd in het midden van de boot of gelijkmatig verdeeld aan de zijkanten en beide uiteinden.

Naar aanleiding van deze regels zal een veilige boottocht voor uw passagiers en bemanningsleden. Voor het verlaten van de haven, zorg ervoor om te controleren of alle noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen zijn aan boord en werkt.