E2h

Hoe te boorzuur zetpillen te maken

Een vaginale schimmelinfectie is het best verholpen door het gebruik van boorzuur zetpillen. Boorzuur regelt in hoofdzaak de verspreiding van infectie. Het heeft zowel de anti-virale en anti-schimmel eigenschappen nodig instroom beheren.

Ondanks de commerciële beschikbaarheid van orale medicatie, zalven, en crèmes, zijn vrouwen over het algemeen op zoek naar een alternatief dat comfort en snelle verlichting biedt. Boorzuur zetpillen zijn een van de meer geprefereerde en vertrouwde behandelingsalternatieven. Hier zijn de aanwijzingen als u een aantal boorzuur zetpillen te maken:

Hoe te boorzuur zetpillen te maken. Stap 1.
Hoe te boorzuur zetpillen te maken. Stap 1.

  • Stap 1. Bron uw boorzuur poeder. U kunt direct kopen over de toonbank in uw nabijgelegen apotheek centrum. U kunt ook bestellen on-line. Vervolgens kunt u de aankoop van uw gelatine capsules. Vraag voor 00 formaat. Het aantal gelatinecapsules afhankelijk van de hoeveelheid boorzuur poeder u consumeren. Houd er rekening mee dat een gelatine capsule normaal tussen 540 en 1090 milligram van boorzuur poeder bevat.
  • Stap 2. Neem een kom. Zorg ervoor dat het droog en schoon is. Vervolgens brengen van uw boorzuur poeder en plaats deze in de kom.
  • Stap 3. Het is belangrijk om uw handen te wassen voordat u verder gaat met de volgende stap. Je moet alles hygiënisch te houden, omdat je gaat om de gelatine capsules te gebruiken als vaginale zetpillen. Als plastic handschoenen beschikbaar zijn, kunt u ze dragen, zelfs als u al grondig gewassen handen.
  • Stap 4. Zet de gelatine capsules in een andere kom. Nogmaals, controleer dan of de kom is droog en schoon. Daarna verder door het openen van een van de gelatine capsules. Splitsen in twee delen. Dat een van de helften moet groter zijn dan de andere. U kunt gebruik maken van een schoon mes in het snijden van uw eerste gelatine capsule.
  • Stap 5. Vernietiging van de rest van je gelatine capsules. Concentreer je op de eerste die knip je in helften. Houd het grootste deel van die capsule. Breng het naar de kom, waar u het plaatsen van uw boorzuur poeder. Gebruik het grootste deel om gemakkelijk scheppen je boorzuur poeder. U kunt gebruik maken van het puntje van je schone mes in het binnenhalen van de boorzuur poeder in het grootste deel van uw gelatine capsule. Wanneer het grootste deel al vol is, krijgen de kleinere deel. Gebruik het kleinere deel aan het grootste deel boven. Ga verder met het sluiten van de gelatine capsule. Dat is je eerste boorzuur zetpil.
  • Stap 6. Zet het eerste gelatine capsule op een droge en schone container. Het moet een deksel dat goed kan worden afgesloten, vooral wanneer u wilt uw boorzuur zetpillen te slaan.
  • Stap 7. Houd vast aan uw tweede gelatine capsule. Herhaal stap 4, 5 en 6. Doe hetzelfde voor de overige gelatinecapsules.


Wees voorzichtig

Wees voorzichtig. Boorzuur kan niet worden ingeslikt. Ook kan het giftig zijn. Dus, hou het in een veilige omgeving. Maak het niet toegankelijk is voor kinderen en huisdieren. Evenzo is het belangrijk om een ​​arts eerst ontmoeten. Een arts is in de beste positie om de behandeling opties aanbevelen voor je. Als boorzuur zetpillen is een van hen, dan kunt u doorgaan.