E2h

Hoe te behandelen pijnlijk tandvlees natuurlijk

Ontstoken tandvlees kan echt een kick van u met zijn irritante en kloppende pijn. Het is meestal een teken van onderliggende orale problemen zoals gingivitis. Het beste is om een ​​tandarts meteen zien voor de behandeling en diagnose. Maar als je van mening zijn dat het nog steeds het beste is om natuurlijke remedies hier voor het eerst is hoe ze te gebruiken.

  • Calendula en echinacea. Eerste kook water, hetzij op het fornuis of op de magnetron. Op zijn minst een kopje heet water en dompel de calendula en de Echinacea in het voor ongeveer 15 tot 20 minuten. Laat afkoelen en scheiden de vloeibare formulering van alle vaste deeltjes. Plaats het op een kleine container en zet apart. Gorgelen met deze oplossing voor een goede een minuut en het zal kalmeren uw pijnlijk tandvlees
  • Kruidenthee. Meestal kruidenthee bladeren houden looizuur, dat is een adstringerende achtige stof die pijn vermindert. Het kan worden gemaakt van gedroogde groene thee bladeren, brandnetel en yarrows. Kook deze bladeren of giet heet water op geprepareerde theezakjes aan het mengsel te bereiden. Verwijder het teveel aan bladeren en theezakjes en drinken voldoende hoeveelheden per portie. Je kon de natte theezakje ook plaats tegen uw tandvlees omdat dit zal helpen verminderen de pijn en de genezing te bevorderen.
  • Kool sap. Spoel de kool en passend hakken aan onze blender. Meng op hoge snelheid en het sap in een aparte container ten minste drie dagen. Zeef vaste deeltjes en met een wattenstaafje toe te passen op het getroffen gebied. Kool bevat bepaalde inflammatoire eigenschappen die helpt bij de behandeling van pijnlijk tandvlees.
  • Aloë vera. Heeft u een aloë vera plant kun je direct halen haar sap en bewaar het in een fles. De gel-achtige substantie kan worden aangebracht op de aangetaste kauwgom direct verzachtende werking kunnen hebben. Je zou dit elke dag te gebruiken als een natuurlijke mondspoeling.
  • Honing. Bereid een kopje water en voeg ten minste drie eetlepels honing. Meng goed en gorgelen het als een gewone mondwater. Herhaal gorgelen ongeveer twee tot drie keer per dag voor de beste resultaten. Honing heeft speciale eigenschappen te versnellen het genezingsproces van wondjes in uw mond.
  • Baking soda. Meng een ruime hoeveelheid zuiveringszout met water. U kunt gorgelen met deze of u kunt het toepassen als een pasta om je pijnlijk tandvlees. Dit vermindert de pijn en direct kan worden herhaald afhankelijk van de ernst van de pijn.

Hoe te behandelen pijnlijk tandvlees natuurlijk. Calendula en echinacea.
Hoe te behandelen pijnlijk tandvlees natuurlijk. Calendula en echinacea.

Eraan herinnerd worden dat u moet altijd een goede mondverzorging hebben samen met deze natuurlijke remedies. Poets en flos je tanden regelmatig. Eet gezond voedsel tot ongewenste ziekten van pijnlijke tandvlees te voorkomen. Voorkomen is altijd verluidt beter dan genezen. Heb regelmatige bezoeken met uw tandarts om echt beschikken over een totale zorg voor uw mond.

De natuurlijke manier is niet alleen handig, maar ook voordelig. Je hoeft alleen te weten wat te gebruiken als er een verscheidenheid van natuurlijke ingrediënten voor pijnlijke tandvlees.