E2h

Hoe te bananenbrood organische kinderziektes koekjes maken

Tandjes krijgen is een van de meest onaangename ervaringen die uw kind zal gaan door. Hem of haar kinderziektes koekjes zeker makkelijk de pijn en tegelijkertijd, deze extra voeding. Een grote zorg voor koekjes is hun suikergehalte, evenals de hoeveelheid kunstmatige smaakstoffen gebruikt, zodat het maken van uw koekjes organische zorgt ervoor dat je baby's hulp niet in het gedrang komt bij elke consumptie van de kinderziektes koekjes. Dit zijn de stappen over hoe je een te maken op uw eigen thuis. Voor het artikel hieronder, moet u in staat om uw eigen koekjes die biologisch zijn en banaan smaak te maken.

  • Het verzamelen van uw ingrediënten. Voor dit project, moet u ¼ kopje bruine suiker, hoe donkerder de kleur, hoe beter. Je moet ook een half kopje olie, 2 middelgrote eieren bij kamertemperatuur, een kop geprakte rijpe bananen, 1 ¾ kopje gewone bloem, 2 eetlepels bakpoeder en een halve theelepel bakpoeder. U kunt ook proberen om deze koekjes met behulp van gepureerde pompoen te maken. Vervang gewoon de geprakte rijpe banaan mengsel met de gepureerde pompoen mengsel.
  • De combinatie van al uw ingrediënten. De eerste stap is om alle onderstaande ingrediënten samen tot er geen klontjes meer in het bijzonder na de toevoeging van de gewone bloem. Vet uw brood pan met olie of boter. U kunt een aantal bakken spuiten ook gebruiken om de vacht van de container. Tegen die tijd zorgen ervoor dat uw oven wordt voorverwarmd tot ongeveer 350 graden voordat u uw gecombineerde mengsel plaatsen in de oven.
  • Bakken koekje. Eenmaal volledig ingevet, giet het mengsel in uw taartvorm en bak voor ongeveer 350 graden gedurende een uur. Dit zou uw brood volledig worden ingesteld. Eenmaal gedaan bakken, neem je bakplaat en volledig laat uw koekje afkoelen in een rooster, als u nog beschikbaar zijn.
  • Re-bakken om uw koekjes te maken. Zodra u klaar bent met de koeling van het brood, snij je brood in denken stokken die je baby makkelijk kan vasthouden en Munch op. Eenmaal gesneden, bak deze stokken in 150 graden voor minstens een uur totdat ze verschijnen hard en knapperig. Koekjes betekenen tweemaal wordt gebakken dat geeft het zijn knapperige textuur.
  • Een goede opslag van uw koekjes. Nadat u hebt gebakken en geproefd uw koekjes, moet u weten hoe goed ze op te slaan, ook. Zorg ervoor dat u een luchtdichte container gereserveerd voor uw koekjes zodat ze de textuur te behouden. Houd het uit de buurt van direct zonlicht en bronnen van vocht. Voor de beste resultaten, houd ze in blikken of keramische potten die dichten heel goed. Dit houdt weg mieren en tegelijkertijd, een biscuits beschermen tegen ongewenste vocht dus verlengen de houdbaarheid.


Bij het gebruik van meel

Hoe te bananenbrood organische kinderziektes koekjes maken. Het verzamelen van uw ingrediënten.
Hoe te bananenbrood organische kinderziektes koekjes maken. Het verzamelen van uw ingrediënten.

Bij het gebruik van meel, probeer dan biologisch meel of biologische olie te vinden. U vindt er ook biologische bananen tegenwoordig zo dat de koekjes die je zal het maken zal als biologisch mogelijk. Vermijd het toevoegen van noten voor de baby's, omdat dit kan een onbekende allergische reactie zo goed als ze misschien te zwaar voor de baby's om op te kauwen, vooral omdat ze geen tanden om te beginnen met te activeren.