E2h

Hoe solliciteren voor Medicare aanvullende ziektekostenverzekeringen

Veel Medicare ontvangers zijn verbaasd om te ontdekken dat het niet betalen voor alle medische kosten - zelfs als ze zich hebben ingeschreven in zowel deel A en deel B van de oorspronkelijke Medicare plan. Als u Medicare, misschien heb je al ontdekt de "gaten" in de dekking. De verschillen zijn diensten en behandelingen niet onder, maar ook co-assurantie bedragen en eigen risico.

De verzekeringssector om de hiaten in de dekking te dekken te krijgen, moet u om te vinden wat bekend staat als een Medigap beleid of Medicare aanvullende ziektekostenverzekeringen. Dit beleid zijn beschikbaar via particuliere verzekeringsmaatschappijen en werken alleen met de originele Medicare Plan.

De Centers for Medicare en Medicaid Services (CMS) hebben gestandaardiseerd de dekking die als Medigap verzekering worden aangeboden in een aantal elementaire plannen. (Basic plannen en details worden jaarlijks geactualiseerd, zodat altijd met CMS te controleren op de meest recente informatie.) Verzekeringsmaatschappijen mogen bieden een aantal, of alle, van deze fundamentele plannen.

Hoe solliciteren voor medicare aanvullende ziektekostenverzekeringen. Medicare delen A en B uit.
Hoe solliciteren voor medicare aanvullende ziektekostenverzekeringen. Medicare delen A en B uit.

Gebruik de volgende checklist toe te passen voor Medicare aanvullende ziektekostenverzekeringen:

 • Medicare delen A en B uit. Wanneer iemand wordt 65 jaar oud zijn ze automatisch in aanmerking voor Medicare delen A en B. Maar wat is dit? Deel A is hospitalisatieverzekering. Een deel van deze dekking wordt betaald door de sociale zekerheid en het andere deel wordt betaald door de patiënt.

  Deel B heeft betrekking op medische verzekering. De kosten verbonden aan deze verzekering wordt betaald voor een deel door de ontvangen premies van anderen en ook door de US Treasury. Er kan ook een co-betaling aan de patiënt.

 • Vergelijk beschikbare beleid. Een aantal verschillende beleidsterreinen kunnen beschikbaar zijn in uw regio. Het is belangrijk om supplementen te vergelijken, omdat de dekking is afhankelijk van het plan die u kiest, en ook omdat je verantwoordelijk voor het betalen van de verzekeringspremie. Premium lasten variëren omdat elke verzekeringsmaatschappij stelt zijn eigen specifieke tarieven of premies.
 • Controleer de dekking. Als je het vergelijkt met verzekeringen, bepaalde maken dat de dekking die je vergelijkt inderdaad een Medicare aanvullende zorgverzekering. Volgens de wet moet de voorkant van een Medigap beleid te identificeren als Medicare supplement verzekering. Momenteel zijn er 12 standaard plannen, A tot en met L, die kan worden aangeboden door verzekeringsmaatschappijen.
 • Apart inschrijven uw echtgenoot. Het is belangrijk om op te merken dat uw echtgenoot zal moeten zijn of haar eigen beleid te kiezen. Dit komt omdat een Medigap beleid heeft alleen betrekking op de gezondheid van de verzekerde en niet die van zijn of haar echtgenoot.
 • Gebruik je open inschrijving periode. Het beste is om een Medigap beleid te kopen tijdens uw open inschrijving periode. Dit is de periode dat (als je eenmaal 65 jaar) begint op de eerste dag van de maand waarin je geboren bent en duurt zes maanden. Tijdens uw open inschrijving periode, kunt u niet worden ontkend dat Medigap dekking die een verzekeringsmaatschappij verkoopt. Je kan ook niet worden gemaakt om te wachten op de dekking te starten of te worden meer betalen voor een aanvullend beleid als gevolg van een slechte gezondheid. (Raadpleeg uw CMS kantoor voor uitzonderingen op deze regel.)
 • Koop uw polis. Zodra u hebt geselecteerd het plan dat u wilt, direct solliciteren door je verzekeringsmaatschappij. Zorg ervoor dat u eventuele vragen die u kan hebben voordat u uw aankoop vragen.
 • Gesponsorde link
  Leer de ins & outs van het Medicare-systeem in een mum van tijd met de Medicare primer!

 • Onderzoek recept hulp. Zelfs met Medicare, kan recepten zijn een van de grootste uitgaven voor senioren. Dit is te wijten aan het feit dat de kosten van deze onderdelen is de laatste jaren enorm toegenomen. Het is niet ongewoon om een ​​medicijn dat zo veel als 225€ per maand kost, zelfs met een ziektekostenverzekering te zien. Dit is onbetaalbaar voor degenen die op een begroting. Maar er zijn manieren om te besparen op de medicijnen die u nodig hebt.

  Medicare Part D. Deel D kunnen helpen met deze kosten. Het is beschikbaar met de reeds ingeschreven in de delen A of B. Deze dekking wordt geleverd door een derde partij en zal verschillen van bedrijf tot bedrijf. Echter, het plan ontworpen om drastisch de kosten van geneesmiddelen op recept. Dit is een aanvulling op Medicare, dat tot stand kwam in 2003 als een reactie op de stijgende prijs van medicatie.

  Zonder voorbereiding en kennis. Vergelijk beschikbare beleid.
  Zonder voorbereiding en kennis. Vergelijk beschikbare beleid.

  Prescription aanbiedingen. Een andere manier is om in de winkel winkelen met de beste deal. Bijvoorbeeld, Walmart heeft een verscheidenheid van de merknaam voorschriften die net zijn 5€ per maand. Zelfs degenen met Medicare ziektekostenverzekering en / of aanvullende ziektekostenverzekeringen kunnen hun voorschriften op dit lagere tarief. Dit is een goede deal voor iedereen met hoge geneesmiddel rekeningen.

  Korting drug kaarten. Een andere manier om te besparen is met een korting drug-kaart. Onder de nieuwste toevoegingen aan de aanvullende verzekering industrie zijn bedrijven die een korting op alle recepten aan te bieden. Ze schrijven honderden mensen per dag die aan de betaling van een laag maandelijks bedrag van ongeveer 5€ voor het lidmaatschap. Het voordeel is goedkoop geneesmiddelen op recept voor iedereen die zich aanmeldt.

  Communautaire middelen. De laatste manier is om uit te reiken aan de gemeenschap. Als gevolg van de behoefte aan hulp, veel goede doelen nemen donaties voor diegenen wier gezondheid verzekering dekt niet de medische kosten. Ze bieden senioren een aanvraag in om de geschiktheid te bepalen voor hulp. De ouderen met een laag genoeg inkomen krijgen hulp bij hun recepten.

Als je eenmaal hebt gekozen uw beleid, kan de verzekeringsmaatschappij niet veranderen wat zij betrekking heeft of annuleren zolang je blijven betalen de premies. De verzekeringsmaatschappij kan echter verhoging van het bedrag van de premie op elk gewenst moment.

Zonder voorbereiding en kennis

Zonder voorbereiding en kennis, kan het proces van het selecteren en inschrijven in Medicare aanvullende ziektekostenverzekeringen lijken als een ontmoedigende taak. Echter, met een beetje onderzoek, kunt u Medigap dekking die een groot verschil in uw medische kosten zal maken. U kunt er ook voor kiezen om de tijd in te schrijven in een medische facturering cursus of een andere verwante gezondheidsbeleid klasse te nemen online , zodat u zeker weet dat u goed bent opgeleid over uw rechten als het gaat om uw verzekeringen.