E2h

Hoe schoon te maken en op te slaan Invisalign beugel

In plaats van de lelijke traditionele metalen beugels

In plaats van de lelijke traditionele metalen beugels, heeft een nieuw type van tandheelkundige aligner genaamd Invisalign kreeg een grote aanhang de laatste tijd. Deze aligners zijn transparant en kan gemakkelijk worden verwijderd wanneer ze moeten worden schoongemaakt. Kan echter Invisalign gebruikers worden beïnvloed door de hoge prijs van de reinigingsoplossing die nodig. Een andere zorg is de juiste manier om het steunen wanneer niet in gebruik. Hier volgen enkele tips die u kunnen begeleiden in het reinigen en bewaren van Invisalign beugel:

  • Bereid de materialen. Je zult een schone tandenborstel, wat tandpasta, een beker en schoon, drinkbaar water nodig hebben. U kunt gebruik maken van uw persoonlijke tandenborstel in het reinigen van de beugels, na alles wat ze zijn je eigen. Of als u wilt, kunt u een apart te gebruiken zolang het schoon is en alleen gebruikt voor het doel van het reinigen van de beugels.
  • Week de beugels. Verwijder uw Invisalign beugel en ze in een kopje water te plaatsen. Soaking je Invisalign beugel in het water helpt bij het verwijderen vlekken die afkomstig kan zijn van het voedsel dat je eet. Het helpt ook bij het handhaven van de transparantie van de steunen, waardoor ze er als nieuw uitzien. Zet de beker op de badkamer teller tot op het moment dat u nodig hebt om weer gebruik maken van de beugels. Dek de beker voor sanitaire doeleinden. Als u wilt worden discreet over uw Invisalign beugel, leg ze in een ondoorzichtige container met een deksel en bewaar ze in een kast.
  • Was de beugels. Voor een frissere smaak, wilt u misschien de beugels met tandpasta te poetsen voordat u ze weer op. Tandpasta is een vorm van antiseptische, net als mondwater dat ziektekiemen en bacteriën doodt. Zorg ervoor dat er geen voedseldeeltjes hebben ingediend in de beugels. Met voedsel residu op uw Invisalign beugel kan tandbederf voortvloeien, als de tanden kon krijgen besmet met de bacteriën die vast komen te zitten in de beugels.
  • . Bestrijk de beugel Plaats genoeg tandpasta op de tandenborstel, nat het een beetje, en borstel de aligners aan alle kanten - binnen en buiten, evenals op en neer. Goed wassen met water na het poetsen. U mag gebruik maken van warm water voor het spoelen om effectief te verwijderen vuil en vet.
  • Reinig je tanden. Gebruik een stevige, maar zachte tandenborstel en fluoride tandpasta. Poets je tanden na de techniek aanbevolen door tandartsen. Met schone tanden, de Invisalign vrij blijft, zelfs na langdurig gebruik.
  • Reinig Invisalign aligners met een soda mengsel. Om een nog duidelijker resultaat te bereiken, het gebruiken allemaal rondom het reinigen stof bekend als zuiveringszout. Breng de zuiveringszout en tandpasta mengsel op de steunen en verspreiden met behulp van een tandenborstel. U kunt het toevoegen soda aan het water dat je je beugel weken in ook.


Hoe schoon te maken en op te slaan invisalign beugel. Bereid de materialen.
Hoe schoon te maken en op te slaan invisalign beugel. Bereid de materialen.

Deze tips over het schoonmaken van en het opslaan van uw Invisalign beugel zijn bewezen effectief door veel gebruikers. Maar als u enig ongemak zoals jeuk of het ontwikkelen van bepaalde symptomen zoals blaren op uw tandvlees, raadpleeg dan onmiddellijk uw tandarts. Hij kan raden u aan de gebruikelijke en duurdere reinigingsoplossing te gebruiken. Als dit het geval is, heb je geen andere keuze dan naar de tandarts op te volgen.