E2h

Hoe pijn activeren met drukpunten op het lichaam

Er zijn drukpunten op het lichaam die pijn te activeren als hij is gericht. Dit komt omdat de aanwezigheid van zenuwen in het doelgebied. Ons lichaam reageert op natuurlijke wijze om pijn en beweegt zich van het wanneer het geraakt wordt. Dit wordt de pijn terugtrekking reflex. Geactiveerd pijn wordt gezien door deze reflex tot uiting door de reactie van een persoon.

Hoe pijn activeren met drukpunten op het lichaam. Als u op de ogen.
Hoe pijn activeren met drukpunten op het lichaam. Als u op de ogen.

Om te leren hoe om pijn te activeren met drukpunten op het lichaam, we moeten leren hoe je een drukpunt, de wijze van het stimuleren van de punt en in welke hoek het drukpunt wordt geslagen te vinden.

Als u op de ogen

Als u op de ogen, zal het niet alleen pijnlijk, maar ook leiden tot aantasting of erger nog, blindheid. Volgende drukpunt is de neus. Om de pijn te activeren aan de zijkant van de neus, tegen slaan. Als je de kracht toe te voegen aan uw staking, kan het ook leiden tot bloeden of nasale botbreuk. Een matige opblazen onder de neus kan ook leiden tot pijn en afleiding. Een zwaardere staking kan leiden tot breuk. Bovendien kunt u pijn onder de kin en aan de zijkant van de kaak. U vindt de halsslagader daar. Een matige klap veroorzaakt pijn en tijdelijke prachtig als dit levert bloed naar het hoofd. Een zware blikseminslag kan zelfs leiden tot bewusteloosheid. Als je de oren matig, zal pijn en desoriëntatie worden geactiveerd. Een zwaardere staking kan verwonden het binnenoor en leiden tot verlies van evenwicht. Een drukpunt in het oor is de holle eronder. Te drukken met de duim of knokkel zal zeker activeren pijn.

Laten we naar het holle gedeelte van de keel

Laten we naar het holle gedeelte van de keel. Dit is het gebied waar de trachea het minst beschermd. Opvallend dit deel zal pijnlijk zijn en zelfs dodelijk indien het wordt gedaan met kracht. Uw strottenhoofd kunnen ook hier worden gevonden en opvallend kan extreme pijn veroorzaken, happend naar lucht en verstikking.

Naar beneden om je bovenlichaam, vindt u de knelpunten in uw sleutelbeen of sleutelbeen en solar plexus. Uw sleutelbeen bij toepassing met druk zal leiden tot een persoon om ofwel move (als u druk uit te oefenen van boven) naar beneden of (als u porren naar boven in de kloof tussen de oren en de nek) naar boven. Dit is onze natuurlijke reactie op pijn. Een staking om het sleutelbeen kan ook breken botten en uitschakelen van de arm. Het slaan van de zonnevlecht kan zeer pijnlijk zijn en verstoren ademhaling. Dit is algemeen bekend als "kloppen de wind uit" en kan schade aan de interne organen.

Laten we naar het holle gedeelte van de keel. In uw onderlichaam.
Laten we naar het holle gedeelte van de keel. In uw onderlichaam.

Een andere veel voorkomende drukpunt waar u kunt activeren pijn in je armen. De eerste is uw binnenkant elleboog deel. Opvallend dit zal buigen van de arm en pijn veroorzaken. De buitenkant ellebooggewricht is een ander drukpunt dat bij aanrijding kunnen veroorzaken pijnlijke hyperextensie, waardoor de arm arbeidsongeschikt. Ander deel van de arm is de onderarm heuvel. Pijn en gevoelloosheid wordt gevoeld als deze wordt geslagen of gedrukt. Het slaan van de pols kan veroorzaken bot letsel en enorme pijn.

In uw onderlichaam

In uw onderlichaam, kan de liesstreek eveneens de overhand en geperst om te resulteren in een pijn die onbekwaam en mogelijk schade aanricht, of bewusteloosheid. Je innerlijke dij's drukpunt kan worden geactiveerd en het resultaat is spierkrampen of verdoofd gevoel in het onderbeen. Uw knie, enkel en wreef zijn ook drukpunt gebieden die kunnen worden ontwricht en zal produceren pijn wanneer geactiveerd.

Wees voorzichtig bij het activeren van pijn met drukpunten op het lichaam, omdat het gevaarlijk en kan fataal zijn. Doe dit alleen als bedreigd en in gevaar. Als u wilt oefenen, doe met veel voorzichtigheid.