E2h

Hoe om zwanger te worden

De mogelijkheid om zwanger te worden is dan ook een normaal onderdeel van de biologie van de menselijke vrouwtje te zijn, maar er zijn sommige vrouwen die meer moeite hebben dan anderen. Als u een van deze vrouwen, of net te denken over het hebben van kinderen, maar niet zeker weet of je kunt, als volgt te werk om te bepalen hoe om zwanger te raken.

Hoe om zwanger te worden. Praat met je partner.
Hoe om zwanger te worden. Praat met je partner.

  1. Praat met je partner. Zwanger worden is niet iets wat je moet alleen doen. Met de moderne technologie van vandaag is het mogelijk om kunstmatig worden geïnsemineerd, maar veel vrouwen nog steeds de voorkeur om te proberen voor een twee ouder gezin. Als u samen met iemand dan de zwangerschap van invloed zijn zowel van je leven, zodat de beslissing samen.
  2. Stop het gebruik van anticonceptie. Als u al gewoonlijk met behulp van anticonceptie dat omvat elke vorm van hormonen die u moet stoppen met het gebruik. Deze vormen van anticonceptie zijn de pil, schot, implantaten, patches en wat zaaddodend gels. Voor sommige vrouwen is kan zes maanden tot een jaar voor je lichaam om te resetten en klaar voor de zwangerschap. Voor anderen de aanpassing lijkt bijna direct. Als je probeert zwanger te raken na langdurig gebruik van anticonceptie wees geduldig.
  3. Ken je cyclus. De meeste vrouwen ovuleren halverwege hun cyclus of ongeveer veertien dagen na hun periode. Wanneer het proberen om zwanger te worden, let dan op je lichaam en je cyclus. Als u niet met enig geluk na een paar maanden, moet u wellicht een iets andere cyclus. Er zijn apparaten die zal testen om te zien of je eisprong of u kunt een thermometer gebruiken om uw basale temperatuur op te nemen elke dag voor een maand tot je een piek in temperatuur - dit is waarschijnlijk de tijd wanneer je eisprong.
  4. Zorg ervoor dat je gezond bent. De reguliere schade die we om ons lichaam te maken hebben met de chemische stoffen in ons voedsel, water en lucht kan het moeilijker maken voor sommige vrouwen om zwanger te raken. Verhoog uw kansen door het verkrijgen van zo gezond mogelijk. Eten uit de natuur te concentreren op fruit, groenten en volle granen. Als je vlees eet dan vasthouden aan mager en biologische producten waar mogelijk. Neem een ​​multivitamine en krijg regelmatige lichaamsbeweging, zodat je lichaam kan voorbereiden voor het voeden van een kind.
  5. Heb regelmatig gemeenschap tijdens de vruchtbare periode. Vanaf twee of drie dagen voor de vruchtbare deel van je cyclus, hebben regelmatig geslachtsgemeenschap met je partner. Maak gebruik van de mogelijkheden in elke cyclus maar je seksuele activiteit niet alles over voortplanting. De frustratie van het niet om zwanger te raken en een bijzondere focus kan belemmeren de nabijheid in je relatie als je niet voorzichtig bent om de romantiek te houden in je slaapkamer.
  6. Praat met uw arts. Als na zes maanden ben je nog steeds niet zwanger is het tijd om te praten met uw arts. Er kan geen sprake zijn van problemen, maar je moet een volledig examen te krijgen en gaan zitten en praten over uw gezondheid.
  7. Blijf het proberen. Laat je niet ontmoedigen als het duurt een beetje tijd. Als uw arts adviseert alternatieven en onvruchtbaarheid behandelingen, bespreken elke stap van de weg met je partner, zodat je verblijf op dezelfde pagina over uw prioriteiten en de bescherming van uw gezondheid.

Voor sommige vrouwen is het mogelijk om zwanger te raken de eerste keer dat ze onbeschermde seks. Voor anderen, is het niet zo eenvoudig. Als je iemand bent die kost iets meer tijd of als u niet zeker bent van uw vruchtbaarheid, overweeg dan de volgende stappen als u wilt zwanger te raken.