E2h

Hoe om wratten te verwijderen met een huismiddel

Wratten zijn huid gezwellen die ontwikkelen zich gewoonlijk op de handen en voeten. Ze zijn gewoonlijk niet schadelijk, maar sommige kan besmettelijk. Een van de besmettelijke wratten zijn genitale wratten, en ze kunnen niet worden genezen door eenvoudige huismiddeltjes. In tegenstelling tot mythen en vaak wordt gedacht, zijn wratten niet veroorzaakt door te oordelen kikkers. Ze worden veroorzaakt door virale infecties veroorzaakt door humaan papillomavirus (HPV). Ze komen voor in de meeste leeftijdsgroepen, en voor mensen met tekortkomingen in hun immuunsysteem. Ze kunnen aanwezig zijn voor een paar maanden tot een paar jaar en sommige zelfs terugkeren of terug te komen. Voor kleine wratten op de handen en voeten, kunt u proberen home remedies om zich te ontdoen van hen. Dit artikel zal je tips geven over hoe ze te verwijderen met behulp van huismiddeltjes. Lees verder.

Hoe om wratten te verwijderen met een huismiddel. Apple cider azijn en vaseline.
Hoe om wratten te verwijderen met een huismiddel. Apple cider azijn en vaseline.
  • Apple cider azijn en vaseline. Breng vaseline aan rond de wrat van de omgeving. Hier krijg je een katoenen bal en dompel het in de azijn. Knijp het overtollige azijn, zodat het niet zal druppelen. Gebruik een water-proof medische tape en wikkel de wrat met de katoenen bal en tape. Dit is aan te raden om te doen 's nachts en' s nachts vertrokken, zodat de azijn kan zijn wonderen werken. Ook bent u gespaard van geur van de azijn tijdens de dag op het werk. Doe dit voor ongeveer drie weken tot een maand of totdat de wrat volledig verdwenen.
  • Nagellak. Dit blijkt te zijn. Breng twee lagen van duidelijke nagellak op het oppervlak van de wrat. Laat het tot een deel van de wrat loskomt. Coat het weer met nagellak tot alles eraf.
  • Vitamine C tabletten. Vitamine C is ascorbinezuur. Crush twee tabletten en toe te passen op de top van de wrat en dek af met een verband. Het zuur in Vitamine C helpt doden het virus aanwezig is in de wrat.
  • Knoflook. Crush een teentje knoflook en zet het op het getroffen gebied. Wikkel met verband en laat gedurende enkele uren. Het is het beste als 's nachts gedaan en liet' s nachts, zodat zodat je niet zorgen te maken als uw hand ruikt naar knoflook.
  • Castor olie. Wrijf de wrat gebied ten minste twee keer per dag. Door dit te doen zal verzachten de wrat en uiteindelijk verwijderen na een paar weken.

Het verwijderen van wratten kost tijd

Het verwijderen van wratten kost tijd. U zult merken dat de meeste remedies een paar weken door te voeren. Wees geduldig in het verwijderen van hen. Als je uitgeput elk huis remedie en over-the-counter medicijnen voor het verwijderen van wratten, maar nog steeds niet succesvol is in het wegwerken van hen en uw wratten blijven groeien groter, misschien is het tijd voor u om een arts te raadplegen om het te laten verwijderen en om ervoor te zorgen dat uw wratten niet iets om ongerust over. Laat ze getest om de oorzaak te kennen. Niet alleen zijn ze onaangenaam om naar te kijken, maar ook als deze niet behandeld voor een lange tijd, ze kunnen een ernstig risico voor de gezondheid vormen. Sommige wratten kunnen kanker zijn, dus is het een goed idee om een arts te raadplegen over hen.