E2h

Hoe om verstopping te voorkomen

Constipatie gebeurt wanneer het lichaam afvalstoffen passeren de dikke darm in een zeer traag tempo. Hoe langer het afval blijft, hoe meer uitgedroogd de ontlasting wordt. Gebrek aan water verhardt de ontlasting en maakt het drogen, waardoor het moeilijk voor de ontlasting te komen van de anus.

Er is gezegd dat constipatie is een collectieve resultaat van slechte routine. Het is moeilijk te behandelen en kan enige moeite om deze situatie te bestrijden. Dus om te voorkomen deze niet-ideale toestand, de sleutel is om gewoon te houden van een gezonde levensstijl. Hier zijn een paar tips om constipatie te voorkomen.

Een regelmatige voeding schema en volg het

Hoe om verstopping te voorkomen. Een regelmatige voeding schema en volg het.
Hoe om verstopping te voorkomen. Een regelmatige voeding schema en volg het.

Een regelmatige voeding schema en volg het. Het is maar ideaal om een ​​gewone maaltijd schema. Het hebben van een regelmatig schema van de voedselinname kan uw maag om de samenhang en de juiste timing te oefenen in de verwerking van al die je toegang toegestaan ​​in uw systeem.

Verhoog uw inname van voedsel van vezels. Het eten van vezelrijke voeding, die fruit, groenten en volle granen bevat, is zeer behulpzaam bij de spijsvertering. Fiber blijft in het slijmvlies van de darm en dus maakt passage van ontlasting gelikter.

Drink veel vocht

Drink veel vocht. Zoals eerder vermeld, gebrek aan hydrant aanzet constipatie. Meer inname van vocht, zoals water, vruchtensappen, warme thee en soep zijn zeer nuttig om de afvalstoffen hydrateren en helpen de ontlasting soepel naar buiten komen.

Bewaak uw inname van laxeermiddelen

Bewaak uw inname van laxeermiddelen. Train uzelf op een gewoon toilet gewoonte hebben.
Bewaak uw inname van laxeermiddelen. Train uzelf op een gewoon toilet gewoonte hebben.

Bewaak uw inname van laxeermiddelen. Het is meestal wenselijk om melk drinken minste eenmaal per dag, maar voor sommige, laxeermiddelen een zeer ontkennende impact. Sommigen worden verstopt met melk inname, terwijl sommige ontmoeting misselijkheid. Het is het beste als de inname van laxeermiddelen wordt bewaakt en dienovereenkomstig gecontroleerd, afhankelijk van hoe het u beïnvloedt.

Uit te oefenen. Klinkt cliche en niet verwante, maar met een regelmatige vorm van lichaamsbeweging vermindert uw vermogen om constipatie tegenkomen. Met een dergelijke fysieke activiteit helpt bij het verteringsproces en, in feite, maakt de ontlasting naar beneden sneller.

Train uzelf op een gewoon toilet gewoonte hebben

Train uzelf op een gewoon toilet gewoonte te hebben. Kies een geschikte tijd, waarin u zelf kunt verlichten zonder onderbreking. Het is gemakkelijker het verlichten van jezelf weet dat er niet zal worden veel onderbrekingen. Bezoek regelmatig het toilet op uw gekozen tijdstip van de dag. Dit kan enkele weken duren voordat je daadwerkelijk kunt stellen een routine van uw eigen. Maar te zijner tijd zal je biologische klok dienovereenkomstig aan te passen aan de tijd van uw keuze.

Houdt u niet in de ontlasting

Houdt u niet in ontlasting. Veel mensen onthouden van naar het toilet gaan, zelfs als er sprake is van de drang van het verlichten van zichzelf. Ook al is het buiten je reguliere verlichtende periode, is het het beste om het dichtstbijzijnde toilet vinden wanneer de eis wordt gevoeld. Vechten dergelijke drang zal verharden de ontlasting, omdat het langer in je systeem. En in de meeste gevallen, net wanneer je denkt dat je klaar bent om het te verlichten, wordt het moeilijker om dit te doen.

Vraag advies van een arts

Vraag advies van een arts. Op uw reguliere check-up, vul aan tot uw arts de status van uw dagelijkse routine inclusief eten, lichaamsbeweging en levensstijl, zelfs uw toilet gewoonten en hoe het kan betrekking hebben op obstipatie. Uw arts is de beste bron persoon om u specifieke instructies geven over hoe je zou kunnen gaan over het voorkomen van verstopping.