E2h

Hoe om uw eigen kruiden - en anti - microbiële mondwater te maken

Als onsmakelijke als het klinkt

Als onsmakelijke als het klinkt, je mond is letterlijk een dierentuin en jungle van bacteriën en ziektekiemen. Het maakt niet uit hoe vaak je je tanden poetst, kunnen de resten van voedsel dat blijft tussen uw tanden en tandvlees te dienen als de moeder lode voor kiemen die zich willen voortplanten in je mond. Een manier om deze kleine critters getallen van natuurlijk door gebruik van een antimicrobiële mondwater.

Hoe om uw eigen kruiden - en anti - microbiële mondwater te maken. Neem een ​​kruid dat bekend staat om zijn antibacteriële eigenschappen en trekken aan de mondspoeling.
Hoe om uw eigen kruiden - en anti - microbiële mondwater te maken. Neem een ​​kruid dat bekend staat om zijn antibacteriële eigenschappen en trekken aan de mondspoeling.

Hoewel er veel in de handel verkrijgbare mondwater oplossingen in de markten en boodschappen, dan kunt u altijd verzinnen een thuis. Of je probeert om geld te besparen of gewoon proberen om meer zelfvoorzienend en het omhelzen van de natuurlijke manier, zijn er verschillende manieren waarop u kunt een antimicrobiële en kruiden mondwater te creëren.

Hier is hoe je het doet:

  1. Get schoon water. Alle mondspoelingen of zelfgemaakte of winkel begint gekocht met een schone partij van water. Dit is waar alle aftreksels worden om een ​​goede mondspoeling maken.
  2. Neem een ​​kruid dat bekend staat om zijn antibacteriële eigenschappen en trekken aan de mondspoeling. Een van de meer toegankelijke die is gember. Het is gemakkelijk verkrijgbaar bij zowat elke groente afdeling van een supermarkt. Gewoon gehakt het en knijp de essentie uit de wortel tot het bloedt in het water. U kunt gebruik maken van een kaasdoek en dunk het in het water voor dit doel - vergelijkbaar met hoe u een theezakje om thee te maken.
  3. U kunt ook gebruik maken van oliën zoals olijfolie om de mond alkalisch. Zwiepende olie in je mond door je tandvlees en tanden kon spoelen van de ongewenste smurrie. Het zou ook goed zijn in het coaten van de aften en andere kauwgom zweren dat je hebt. Dit zou andere soorten infecties.
  4. Het toevoegen van een klein beetje of mirre of munt extract kan helpen je adem ruiken fris, dus het zou de moeite waard toe te voegen aan de mix ook. Deze items worden meestal verkocht in apotheek winkels en andere speciale winkels die essentiële oliën te verkopen.
  5. Plaats geen voorwerpen met een fruitige oorsprong heeft. Dit zou betekenen dat het ingrediënt een hoog suikergehalte heeft. Zoals u weet, kan de suiker dienen als voedsel voor de bacteriën die groeien in je mond. Het plaatsen van een citrus extract bijvoorbeeld lijkt misschien een goed idee op het gebied van het maken van de mondspoeling smaak beter zijn, maar het is echt iets dat werkt averechts.
  6. Altijd uitspugen mondwater. Het hele idee is om het spoelen van de bacteriën en ziektekiemen uit in je mond. Er zijn ook enkele essentiële oliën die schadelijk kunnen zijn bij inname. Val niet in de misvatting dat alle organische producten zijn veilig te consumeren.

Dat is hoe u uw eigen mondwater

Dat is hoe u uw eigen mondwater. Het is heel verfrissend om iets je eigen te maken en deze aan te passen aan uw voorkeur. Als u wilt dat extra sterk, net tweaken het recept een beetje. U hebt volledige controle over wat het eindresultaat zou zijn.