E2h

Hoe om uitdroging te voorkomen bij peuters

Peuters blootgesteld aan het gevaar van dehydratatie

Peuters blootgesteld aan het gevaar van dehydratatie. Omdat ze nog niet over de kennis van wat voor soort omstandigheden kan leiden tot uitdroging, hebben ze de neiging om gewoon te bewegen de manier waarop ze doen. Hier zijn enkele tips die u kunt volgen om ervoor te zorgen dat uw kind blijft gehydrateerd en gezond.

  1. Zorg ervoor dat u zich bewust bent van de fysieke conditie van uw kind. Als hij moe wordt te snel of is een beetje overgewicht, probeer geleidelijk aan hem nemen aan fysieke activiteiten. Als uw kind niet over fysieke activiteiten, probeer hem aanmoedigen om een ​​te hebben. Wanneer u uw kind dat deelneemt aan fysieke activiteiten, kiest u uren die zijn koeler. Middaguur activiteiten blootgesteld in de zon zijn zeker niet aanbevolen. Kies de uren waar de zon koeler zoals in de middag of vroeg in de ochtend. Uitdroging van meer dan 3% van het lichaam van uw kind het gewicht kan het kind het risico van warmte-gerelateerde aandoeningen.
  2. De belangrijkste sleutel om uitdroging te voorkomen is om meer inname van vloeistoffen zoals sportdrank of water. De warmte kan verhogen het lichaam circulatie van water en het verdampt het ook snel als uw kind lichaam verhoogt de temperatuur. Geef uw kind koud water of sportdrank die snel kan vullen de vloeistof die uw kind aan het verliezen is. Een kind temperatuur die verhoging heeft enorm zal hem te hyperventileren, wat een teken is van het krijgen van warmte streelde.
  3. Bij het ​​aankleden van uw kind op een hete of warme seizoen, ga dan voor lichte kleding. Maak niet je kind dragen zware kleding of lagen kleding. Kleding draagt ​​tot de temperatuur van het kind. Als uw kind is ingesteld op uit te gaan voor een fysieke activiteit, het beste soort kleding te dragen zijn kleding gemaakt van katoen. Katoen laat de stof dan ook ademen en niet belemmert uw kind het lichaam ventilatie. Daarnaast is katoen is licht en is zweet absorberend. Als uw kind wordt te bezwete, altijd onthouden om zijn shirt te veranderen of hij zou kunnen krijgen andere hygiënische omstandigheden, zoals hoesten of longontsteking.
  4. Besteed aandacht aan je kind te allen tijde. Observeer zijn gedrag en zijn fysieke eigenschappen. Als uw kind lijkt te verschijnen zwak en lusteloos, kan hij op het pad van uitdroging. Andere verschijnselen kunnen zijn ingevallen ogen, handen en voeten die lijken vlekkerig, droge mond en geen tranen uit zijn ogen te komen, zelfs als hij al huilen.
  5. Pak flessen water als je naar buiten gaan voor een wandeling of als je moet reizen met je kind. Peuters hebben de neiging om te veel te bewegen als nieuwsgierigheid hen beweegt veel. Dus zorg ervoor dat je ze gehydrateerd met veel water of vloeistoffen. U kunt inpakken in koude sap of gearomatiseerd water om hen een alternatief lekker drankje.
  6. Als uw peuter is ernstig uitgedroogd, geef hem de remedie van het drinken van elektrolyt vloeistof die je kunt kopen bij de apotheek. Dit komt soms als tablet kun oplossen in water of in vloeibare vorm geleverd in een fles.

Hoe om uitdroging te voorkomen bij peuters. Zorg ervoor dat u zich bewust bent van de fysieke conditie van uw kind.
Hoe om uitdroging te voorkomen bij peuters. Zorg ervoor dat u zich bewust bent van de fysieke conditie van uw kind.

Het voorkomen van uitdroging zorgt ervoor dat uw peuter gezond is en niet in gevaar van het hebben van warmte-gerelateerde ziekte. Als je kunt voorkomen uitdroging, doe het. Het houden van uw peuter gezond en op de juiste temperatuur zal altijd behulpzaam in zijn formatie groei, omdat ernstige uitdroging van invloed kunnen zijn enkele van vitaal belang uw kind organen.