E2h

Hoe om toon je buikspieren tijdens de zwangerschap

Zwanger worden betekent niet dat je moet opgeven die abs die je hebt zo hard gewerkt om te bereiken. Zeker dat je eet wat goed is voor de baby, soms zelfs meer dan genoeg, en met de juiste lichaamsbeweging kunt u dit doen zonder het verkrijgen van te veel gewicht. Bovendien hoef je niet te gedag zeggen tegen je mooie buikspieren!

Vergeet niet om veel water te drinken voor

Vergeet niet om veel water te drinken voor, tijdens en na de oefening. Draag geen strakke kleding, maar draag iets dat voelt comfortabel. Gedurende de oefening, luister naar je lichaam. Als een deel van de oefening ongemakkelijk voelt, doe het dan niet. U kunt eenvoudig doen sit-ups en crunches op je eerste en tweede trimester, maar als de positie van je lichaam voelt ongemakkelijk, kies dan niet duwen.

Hoe kun je toon je buikspieren tijdens de zwangerschap? U moet een oefening mat. Hier zijn de stappen om toon zowel uw bovenste en onderste buikspieren:

 1. Ga op de mat. Buig je knieën, plaats de voeten plat op de vloer.
 2. Om je rug recht te houden zonder inspanning het, stop je vingertoppen onder je knieën. Dit zal u ondersteunen als je buik groter wordt met de dag.
 3. Langzaam achterover leunen, uw vingertoppen kruipen van uw dijen om uw gewicht te ondersteunen tot je plat op je rug.
 4. Hef je hoofd, schouders en borst naar je knieën. Armen recht, parallel aan de grond, maar niet op slot je ellebogen. Uw kan til je je voeten van de vloer voor een centimeter of twee als u als u een hoger bovenlichaam.
 5. Keer terug naar stap 2 en daarna pauze.
 6. Herhaal stap 3 en 4 voor vijf keer. U kunt het aantal herhalingen als je wilt, zolang je niet ongemakkelijk te voelen.

Zoals je buik groeit

Hoe om toon je buikspieren tijdens de zwangerschap. Hef je hoofd, schouders en borst naar je knieën.
Hoe om toon je buikspieren tijdens de zwangerschap. Hef je hoofd, schouders en borst naar je knieën.

Zoals je buik groeit, kan je de bovenstaande stappen te moeilijk voor je zijn omdat je wordt steeds zwaarder en groter. Het zal waarschijnlijk moeilijker voor u om langzame, vloeiende beweging uit te voeren. De volgende reeks stappen kunnen nog toon je buikspieren zonder veel moeite.

Om toon uw lagere abs, doet u het volgende:

 1. Ga op je rug, knieën gebogen, voeten plat op de vloer. Handpalmen naar beneden, het aanraken van de mat.
 2. Til je benen, knieën naar je borst en je dijen loodrecht op je buik.
 3. Weer Verlaag uw voeten zonder de grond te raken, dan weer til je benen. Doe een set van vijf of verhogen zoveel als je kunt.

Om toon je bovenste buikspieren, het volgende doen:

Vergeet niet om veel water te drinken voor. Geniet van je zwangerschap en de oefeningen.
Vergeet niet om veel water te drinken voor. Geniet van je zwangerschap en de oefeningen.

 1. Lig plat op je rug, knieën gebogen, voeten plat op de vloer. Handen achter je hoofd.
 2. Til je hoofd, schouders en borst halverwege met je handen de ondersteuning van uw hoofd en nek.
 3. Laat het terug, en dan weer op te heffen. Doe een set van vijf of verhogen zolang het niet ongemakkelijk.

Geniet van je zwangerschap en de oefeningen

Geniet van je zwangerschap en de oefeningen. Zwanger zijn betekent niet dat je niet kan houden je fit. U kunt zelfs toon je armen en benen, maar zorg ervoor dat je jezelf niet te hard. Bovendien kunnen deze abs toning oefeningen helpen je tijdens je bevalling.