E2h

Hoe om te zien of verzekering dekt heupprothese chirurgie


Ziektekostenverzekering omvat meestal dekking van heupprothese operaties. Wanneer u of iemand van uw begunstigden moet ondergaan deze operatie, zal het u beter van dienst om uw zorgverzekering opnieuw controleren op dit punt. En zelfs als je een zekere dekking hebben, moet eerst worden vooraf goedgekeurd voordat de procedure wordt gedaan. Goedkeuring moet worden gezocht op voorhand, meestal een week of enkele voor de dag van de heup vervangende operatie.

Wilt u weten of uw verzekering dekt een deel van uw ziekenhuisrekeningen, lees dan verder.

Hoe om te zien of verzekering dekt heupprothese chirurgie. Kennisnemen van uw verzekeringscontract.
Hoe om te zien of verzekering dekt heupprothese chirurgie. Kennisnemen van uw verzekeringscontract.

  • Kennisnemen van uw verzekeringscontract. Zorgverzekeraars zijn ook gebonden aan het contract dat u ondertekend met hen. Zoek uw eigen exemplaar en het boekje dat elk item bespreekt in het plan dat u gebruik gemaakt van hen. In het geval dat deze papieren ontbreken, kunt u vragen uw provider aan u nog een kopie leveren door te bellen.
  • Ga door de details van het plan uw zorgverzekeraar's. Gezondheidszorg diensten uit te breiden hun hulp op vele manieren. U kunt vragen uw provider om uit te leggen welke term in het programma dat u niet zeker bent over. Het is beter om in de specifieke verdiepen voordat de procedure gedaan. Bekijk hoeveel van de totale facturen aftrekbaar is.
  • Ken de voorwaarden. Pre-verzoek tot goedkeuring is vaak vereist van would-be patiënten van een heupprothese aangebracht. U dient het volgende te verkrijgen bij uw gezondheidszorg agentschap: de vereiste periode voor pre-verzoek tot goedkeuring, afspraak data voor de toepassing, en de daarmee verband houdende documenten je nodig hebt om te dienen.
  • Vergelijk uw verzekeringsvoorwaarden met uw geprojecteerd ziekenhuis facturen. Zoekt de hulp van uw chirurg, uw huisarts en hun ziekenhuis facturatie gedeelte met betrekking tot uw verzekeringsvoorwaarden. Meer informatie over de gegevens die zullen worden opgenomen in uw rekeningen. Controleer of zij overeenstemmen met de notities in uw verzekering plan.
  • Bekijk voor na-chirurgische zorg diensten. Informeer dan naar de post-chirurgie bezoeken. Als u nodig zal zijn om de hulp van het bezoeken van verpleegkundigen en fysiotherapeuten ontvangen, krijg je arts de goedkeuring, zodat uw provider zal erkennen in-house behandeling rekeningen.
  • Account voor al uw uitgaven. Een balans aan het einde van de gehele heupprothese procedure geeft u een inzicht in de situatie. Belastingwetten meestal aftrekken van uw kosten van de gezondheidszorg van uw inkomen aan het einde van het jaar. Uw persoonlijke declaratie tegen verzekeringsvoorwaarden kunnen een basis voor uw jaareinde aftrek zijn.
  • Houd uw documenten knoeien-vrij. Bescherm uw gezondheidszorg notities en een afschrift. Deze zullen van pas komen, zoals wanneer u het nodig om het gebruik van uw plan voor toekomstige medische hulp. Uw rapporten zijn ook een solide bewijs van de rest van uw zorgverzekering programma.


Daar heb je het

Daar heb je het. Er is geen noodzaak voor financiële stress voor, tijdens en na uw heup vervangende operatie, want je kunt te weten komen over uw verzekeringsvoorwaarden meteen. Trouwens, je gezondheid verdient het beste van uw inspanningen. De stappen om het beoordelen en controleren van uw gezondheidszorg dekking kan worden geïntegreerd met uw officiële bezoeken aan het ziekenhuis en de chirurg.