E2h

Hoe om te weten of u een arts of chiropractor te raadplegen

Als u nog niet gehoord van chiropractische zorg

Als u nog niet gehoord van chiropractische zorg, denk opnieuw. Het is beoefend sinds de jaren 1800. En in de afgelopen decennia, hebben meer en meer afhankelijk van de professionele diensten van een chiropractor. In feite, sommige mensen die hebben geleden pijn of die gewond zijn geraakt vonden het moeilijk om te beslissen of een arts of een chiropractor te raadplegen. Vermijd de verwarring door het kennen van de volgende richtlijnen:

  • Meer weten over deskundigheid van de arts en de chiropractor de specialisatie. Als uw conditie of uw probleem iets te maken heeft met uw houdings-en bewegingsapparaat, dan een bezoek aan een chiropractor is gunstiger. Je moet er rekening mee dat chiropractische zorg in de eerste plaats de manipulatie van verschillende uw wervelkolom zenuw groepen, spieren en wervels zich meebrengt. Kortom, als er iets mis is met uw gewrichten, spieren of botten, dan is uw beste optie is een chiropractor.
    Als u andere klachten en zorgen, een bezoek aan een arts.
  • Begrijp dat een arts en een chiropractor kan hand in hand. Laat u niet gehinderd door het feit dat u een arts eerst of vice-versa bezocht. U kunt verwachten dat een arts u verwijzen naar een chiropractor als uw toestand is niet "een medisch geval". Ook kunt u vertrouwen op een chiropractor om eerlijk te zijn over je situatie. Hij moet in staat zijn om een ​​arts adviseren om uw pijn of letsel te pakken. Nu, als u het zien van een arts en een chiropractor op hetzelfde moment, op de hoogte elk van hen. Ze zijn zeker niet van plan om u te ontmoedigen. Echter, je moet om ze op de hoogte met de specifieke procedures die u moet ondernemen. Hun aanbevelingen geleid dienen te worden.
  • Denk aan je budget. Als geld een probleem is, moet u uw opties af te wegen voordat je agenda uw bezoek of naar een arts of naar een chiropractor. Je moet je realiseren dat een bezoek ook kunt u kosten. Afhankelijk van de arts of de chiropractor, kan de vergoeding worden goedkoop, redelijk geprijsd of duur. Als geld geen probleem, dan, een bezoek aan een arts en een chiropractor is geen big deal. Dubbelklik controleren of uw verzekering kan dekken plan.
  • Ontwikkel jezelf. Je kunt gemakkelijk leren over de fundamentele verschillen tussen een arts (de conventionele geneeskunde) en een chiropractor (alternatieve benadering) wanneer u on-line. Er zijn een aantal websites gewijd wijzen op de saillante details.
  • Ga naar een erkend geneesheer alleen. Of het nu een arts of een chiropractor, op zoek naar de referenties. Je moet ervoor zorgen dat u de juiste advies te krijgen, op basis van normen en disciplines. Het loont de moeite ook als de arts of de chiropractor naar behoren is geaccrediteerd door een nationale organisatie.


Hoe om te weten of u een arts of chiropractor te raadplegen. Meer weten over deskundigheid van de arts en de chiropractor de specialisatie.
Hoe om te weten of u een arts of chiropractor te raadplegen. Meer weten over deskundigheid van de arts en de chiropractor de specialisatie.

Sta nooit toe om verstrikt te raken tussen een arts en een chiropractor. U hoeft niet te worstelen wie te vertrouwen tussen de twee van hen. Of ga je naar een arts of een chiropractor, moet je pijn of letsel worden verholpen. Beiden verantwoordelijk moet zijn in het geven van de beste beschikbare behandeling. En aan het eind van de dag, als ze niet echt helpen, omdat je "case" is uniek, dan moeten zij in staat om de meest gekwalificeerde specialist aanraden om te zorgen voor u.