E2h

Hoe om te voorkomen dat verspreiding van een besmettelijke ziekte

Met zowel griepseizoen en de dreiging van de Mexicaanse griep opknoping boven ons hoofd, is het tijd om te overwegen hoe de verspreiding van besmettelijke ziekten tegen te houden. Zelfs de verspreiding van een gemeenschappelijke infectie zoals rhinovirus kan worden vertraagd of geëlimineerd met zorgvuldige afweging.

Het beste wapen in de verspreiding van ziekte is vaak en grondig schoonmaken. Het gebruik van anti-bacteriële gels kunnen worden gebruikt als zeep en stromend water zijn niet beschikbaar. Het is echter belangrijk op te merken dat het gebruik van dergelijke produkten daadwerkelijk schadelijk zijn op de lange termijn. Overmatig gebruik van anti-bacteriële producten kunnen bijdragen tot resistente stammen van bacteriën, ook wel "superbacteriën."

Als u een besmettelijke ziekte

Hoe om te voorkomen dat verspreiding van een besmettelijke ziekte. Als u een besmettelijke ziekte.
Hoe om te voorkomen dat verspreiding van een besmettelijke ziekte. Als u een besmettelijke ziekte.

Als u een besmettelijke ziekte hebben, kunt u de hoeveelheid en het type van fysiek contact dat je hebt met andere mensen te beperken. Uiteraard, seksueel overdraagbare aandoeningen vereisen onthouding om overdracht te voorkomen aan een andere persoon. Gebruik van condooms beschermen geïnfecteerde, maar geen bescherming 100% effectief. Communiceer met potentiële partners om het inzicht in de risico's verbonden aan intimiteit te krijgen. Alle mogelijke maatregelen genomen om te voorkomen dat verspreiding van een besmettelijke ziekte om uw seksuele partners. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat verspreiding van de ziekte naar u. Er is niet zoiets als te veel voorzichtigheid.

Als u lijdt aan tuberculose, longontsteking of malaria, moet u een arts raadplegen en hulp in te roepen meteen. Hij, of zij, zal medicijnen voorschrijven die u kan helpen herstellen. Uw arts kan u ook adviseren over de beste manier om te voorkomen dat verspreiding van een besmettelijke ziekte.

Als u hoesten, niezen, of welk type van neusuitvloeiing, moet u voorkomen dat andere mensen waar mogelijk. Schud niet met handen of anderszins fysiek contact. Als je moet hoesten of niezen, gebruik papieren zakdoekjes en onmiddellijk je handen wassen. Als weefsels niet beschikbaar zijn, moet u altijd uw mond te bedekken als u niest of hoest. Dus gebruik de binnenkant van je elleboog in plaats van je handen dat je niet de besmettelijke ziekte verspreid naar elk object dat u aanraakt.

Hoe om te voorkomen dat verspreiding van een besmettelijke ziekte.
Hoe om te voorkomen dat verspreiding van een besmettelijke ziekte.

Omdat zelfs een veel voorkomende infectie kan ongemak en ziekte vrije dagen van het werk veroorzaken, moet u zich ook inspannen om jezelf te beschermen tegen anderen die longontsteking ziekte, malaria ziekte, of een ander type van besmettelijke ziekten. Carry weefsels en anti-bacteriële doekjes in uw tas of koffer. Weiger om handen te schudden tijdens het griepseizoen of met iemand die vertoont symptomen van een besmettelijke ziekte. Bescherm uzelf. Vergeet niet dat niemand zal uw gezondheid en belangen te beschermen met meer zorg dan je wil.

Als u kinderen hebt, ze leren een goede hygiëne gewoonten thuis, zodat ze kunnen voorkomen dat het vangen van infectieziekten van klasgenoten of speelkameraadjes. Als uw oudere kinderen en tieners hebben een basiskennis van besmettelijke ziekten en pathologie, zullen zij meer aandacht besteden aan de handen te wassen en anders om zichzelf te beschermen.