E2h

Hoe om te helpen een vriend te herstellen van een operatie

Als je vriend had net een zware operatie, het is een van de belangrijkste momenten waarop je vriend heeft je het meest, al was het maar om haar te helpen ervoor te zorgen dat dingen niet gaan te gek terwijl ze beperkt tot haar bed. Hier zijn enkele van de manieren die u kunnen helpen.

Hoe om te helpen een vriend te herstellen van een operatie. Geef specifieke suggesties.
Hoe om te helpen een vriend te herstellen van een operatie. Geef specifieke suggesties.

  1. Geef specifieke suggesties. Het is gebruikelijk voor een patiënt om het aanbod te horen, "Zeg me wat ik voor je kan doen." Echter, het is best dat je specifiek te bieden om iets te doen voor haar: "Wil je dat ik wat schoonmaak voor u doen?" Het ding over vage suggesties is dat je vriend het meest waarschijnlijk niet in staat zal zijn om te weten wat u te vragen te doen, omdat ze geen idee over wat uw planning is of hoe ver je echt van plan om haar te helpen hebben. Als je aan een specifieke suggestie, haar gemakkelijke antwoord is een "waarom ja, ik zou het geweldig vinden!" Dit zal ook makkelijker zijn op u, omdat de taak die u vrijwillig voor is echt iets dat je bereid bent om te doen.
  2. Koop haar boodschappen. Naast het schoonmaken van uw vriend het huis, het kopen van haar boodschappen is een ander fundamenteel ding dat ze hulp nodig heeft tijdens deze periode. Enkel ben zeker om uit te vinden haar favoriete merken, en laat haar niet vast te zitten met dingen die ze niet nodig hebben!
  3. Zorg voor haar met wat entertainment. Als je in bed de hele dag lang kan een boring heel snel geworden, en help haar met haar behoefte aan entertainment door het huren van video's of bibliotheekboeken voor haar. Je zou ook kunnen bereiden wat popcorn en drankjes voor u beiden en samen kijken naar de film, dit kan een grote binding kans voor u te worden.
  4. Niet behandelen haar als een compleet ongeldig. Vergeet niet, er is waarschijnlijk niets dat kan pijn doen van een persoon gevoelens meer dan wanneer ze denkt dat ze nutteloos is. Maak geen big deal van te helpen, en je kon zelfs grapjes dat het gewoon is jouw excuus, zodat je kon met haar chatten meer.
  5. Help haar herinner me haar medicijnen en therapie sessies. Je zou kunnen schrijven in een schema van de belangrijke activiteiten die ze nodig heeft om te doen na de operatie, en je kon fungeren als haar secretaresse om ervoor te zorgen dat ze niet te vergeten. Denk eraan om geen zeuren over het zijn, en geef haar soort herinneringen over hen.
  6. Bied haar te helpen ziet er prachtig uit. Veel patiënten er minder dan hun best na de operatie, en het kan een grote hechting tijd voor u beiden om haar blik te werken. Trakteer uzelf op een girly make-up sessies en - als je weet hoe - haarkleuring sessies. Kijk door tijdschriften voor inspiratie en hebben een aantal dress-up dagen: je zou waarschijnlijk vinden deze periode als een van de leukste die je ooit hebt gehad in een lange tijd!
  7. Wees zeer consequent en leveren uw beloften. Er is niets meer dan teleurstellend aanbieden van uw hulp en vervolgens een back-out op het laatste moment. Als je niet kan helpen op een bepaalde dag, zeg dat dan meteen. Op deze manier zal je vriend zijn beter in staat om voor te bereiden en in staat om dienovereenkomstig aan te passen zijn.

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop u effectief zou kunnen helpen een vriend te herstellen van een operatie. Je vriend zal zeker bedankt voor de hulp die u biedt, en je kon verwachten dat je vriendschap om sterker te krijgen na deze tijd. Veel succes, en hoop dat dit je geholpen!