E2h

Hoe om te gecertificeerd Zweedse massage

Zweedse massage is uitgegroeid tot een favoriet onder de spa fans gevolg van het gebruik van effleurage, een techniek die soepele, glijdende bewegingen bevat, dat spierspanningen vergemakkelijkt in het lichaam. Het krijgen van massages, in het bijzonder een Zweedse een, is zeker een van de makkelijkste manieren om uzelf te verwennen en te verlichten stress. Dat is uiteraard helpen door de handen van een deskundige massagetherapeut!

Hoe om te gecertificeerd zweedse massage. Nationale certification board voor therapeutische massage & lichaamswerk.
Hoe om te gecertificeerd zweedse massage. Nationale certification board voor therapeutische massage & lichaamswerk.

Als je merkt dat je steeds na te denken over het hebben van een carrière op dit gebied, lees dan verder. Wie weet, het zou wel eens druk om dat certificaat die je nodig hebt!

  • Nationale Certification Board voor Therapeutische Massage & lichaamswerk. De Nationale Certification Board voor Therapeutische Massage en Lichaamswerk is een non-profit organisatie die geeft uit examens op een massage therapeut hoopvol om vast te stellen zijn / haar mogelijkheden en competentie om een certificaat te verwerven. Als u geïnteresseerd bent om in de massage therapie-industrie, vertrouwd te maken eerst met deze organisatie door een bezoek aan haar website op ncbtmb.org en leren aan de eisen met zich meebrengt voor u om te worden gecertificeerd.
  • Kies de juiste school. Het kiezen van de juiste school van cruciaal belang is. Zorg ervoor dat u kijken op de school eerst voordat u zich inschrijft. Het is het beste te halen scholen die door de Commissie geaccrediteerd op Massage Therapy Accreditatie of Comtà om de kwaliteit van het onderwijs ervoor te zorgen dat u krijgt. Bovendien, de locatie is de sleutel voor de toegankelijkheid en gemak. Zoek uit wat geaccrediteerde scholen zijn in uw regio door een bezoek naturalhealers.com . Een ander ding om te overwegen is de school massage therapie opleidingen. De meeste massage scholen zijn uitgerust met een goed trainingsprogramma voor Zweeds, Deep Tissue en Shiatsu massage, maar voel je vrij om scholen te vergelijken omdat het zal u helpen om te beslissen welke school geschikt is voor u.
  • Plan een test U komt in aanmerking voor de NCBTMB examens af te nemen als je eenmaal aan de voorwaarden voldoet, betekenis, de voltooiing van een 500-uren minimum van instructie, zoals:. 125 uur lichaam systeem, anatomie, fysiologie en kinesiologie, 200 uur massage en lichaamswerk beoordeling, 40 uur pathologie, 10 uur bedrijfsleven en ethiek; en 125 uur extra training in uw verwant gebied, namelijk de Zweedse massage. Na het afstuderen, staan ​​voor uw Machtiging tot Test (ATT) brief aan te komen. Wanneer u het te ontvangen, kunt u nu plannen uw test via online via haar website, pearsonvue.com of via telefoonnummer 888-699-1808. Hard studeren.
  • Get gecertificeerd. Wanneer u een gestandaardiseerde NCBTM examen geslaagd bent zal uw certificaat geldig voor 4 jaar en je mag het aanbrengen van de NCBTM acroniem met uw naam wanneer u begint te oefenen. Om te worden gecertificeerd betekent ook dat u zich uitstekend in uw vakgebied die op zijn beurt zal bijdragen tot uw referenties en het verhogen van uw klanten. Echter, als je niet door te geven, wees maar niet bang. U krijgt een kopie, die u zo te informeren over uw probleemgebieden dat wanneer je het examen in 3-4 maanden tijd heroveren, zul je beter voorbereid dan de vorige keer.


Het krijgen van massages is zeker een goede zaak, maar het worden een gecertificeerde Zweedse massage therapeut is nog beter. Niet alleen krijg je om mensen te getuigen in hun ontspannen gemoedstoestand, maar krijgt u ook een hand hebben in het helpen van hen het bereiken van een stress-vrij leven, een massage op een moment.