E2h

Hoe om te gaan met een snurkende echtgenoot of partner

Sommige mensen kunnen zelfs slapen met de lichten ingeschakeld en de muziek schalde in de andere kamer. Sommige mensen, echter, moet een zeer rustige slaapkamer om comfortabel te slapen. als u een van deze mensen, kan een snurkende partner of echtgenoot zeer uitdagend zijn. Als u letterlijk slapeloze nachten van je partner het gesnurk, hier is een aantal manieren om te gaan met de situatie.

  1. Zingen. Hoe vreemd dit ook mag lijken, mee te zingen tijdens de dag is eigenlijk een manier om de spieren te oefenen in de zachte palet. De zachte palet is een van de belangrijkste redenen waarom mensen snurken. Wanneer dit deel van het lichaam niet voldoende uitgeoefend kan verstoppen de luchtdoorgang tijdens de slaap en het geluid doen komen fladderen luid, waardoor snurken.
  2. Slaaphouding. Hoe uw snurkende partner slaapt is een andere factor die kan bijdragen aan het snurken. Als uw partner slaapt op zijn rug, is er een grotere kans dat de persoon zal snurken. Slapen op je rug zal leiden tot druk in de keel die de natuurlijke stroming van lucht te beperken. Slapen op je zij, aan de andere kant, zal openen en verwijden de keel en laat de lucht op natuurlijke wijze en rustig passeren van de longen naar de mond of de neus.
  3. Nasale strip. De nasale strip is een object dat is geplaatst in de neus naar de doorgang van de lucht van de neus naar de keel en de longen te verwijden. Neus strips moet even wennen, maar zodra je partner is gewend aan de nasale strip, kan het sterk verminderen van de kans op roken. Bedenk echter dat snurken worden veroorzaakt door een aantal factoren, zoals het zachte palet, de keel en de neusholte. De nasale strip zal alleen effectief zijn als de snurkende partner heeft een verstopte neus doorgang.
  4. Beperk sigaretten en alcohol. Veel mensen zijn zich bewust van de gezondheidsproblemen die worden geassocieerd met roken en met overmatig alcoholgebruik. Afgezien van de risico's van schade aan de lever of kanker, kunnen deze ook irriteren en veroorzaken verstoppingen in de keel die zal bevorderen snurken. Zo zal een persoon die regelmatig rookt een geïrriteerde keel. Reactie van het lichaam zal zijn om slijm en slijm maken om de keel beschermd. Het slijm en het slijm, anderzijds kan beperken soepele passage van lucht in de longen.
  5. Dieet en lichaamsbeweging. Het eten van gezonde voeding en het toevoegen van oefening om je wekelijkse of dagelijkse routine is ook een goede manier om obesitas, die is gekoppeld met de verslechtering van de ademhaling van de persoon patroon te voorkomen.
  6. Hoofdpositie. Probeer het plaatsen van een klein kussen in het hoofd van je partner. Er zijn comfortabele nek kussens dat zal een genot om te gebruiken, en die de positie van de keel om zich meer openstellen, zodat de ademhaling zal gemakkelijker zal stoten zijn.

Hoe om te gaan met een snurkende echtgenoot of partner. Beperk sigaretten en alcohol.
Hoe om te gaan met een snurkende echtgenoot of partner. Beperk sigaretten en alcohol.

Tot slot, overweeg dan om zelf gecontroleerd op allergieën die kunnen zich manifesteren in buitensporige en zeer luid snurken. Soms keel is opgeblazen en slijm gevormd in de keel en de neus door allergie. Met deze stappen, moet u in staat zijn om tegen snurken in je partner en de goede nachtrust die u nodig hebt.