E2h

Hoe om te gaan met een baby op een hartmonitor

Premature baby's en andere zieke kinderen kan een hartmonitor als een manier om hun hart functies en alert mensen te volgen indien onregelmatigheden. Dit is vooral het geval als de baby is kwetsbaar voor Sudden Infant Death Syndrome (SIDS).

Hier zijn manieren om te gaan met een baby op een hartmonitor:

  • Vraag medisch personeel voor een goede instructie over het gebruik van de monitor. Begrijp de verschillende delen van de monitor en hoe ze te verbinden met het kind. Vraag een vakman om aan te tonen u het apparaat het hem te observeren je het zelf bedienen. Leer hoe je eerste hulp op de zuigeling te voeren wanneer de monitor detecteert een onregelmatigheid. Tot slot, raadpleegt u de handleiding van het apparaat voor probleemoplossing en onderhoud procedures of op zoek naar online bronnen voor de goede werking van het apparaat.
  • Zorgen voor een correcte installatie van de monitor op de zuigeling. Zorg ervoor dat de draden niet te gaan om de hals en een mogelijke wurging situatie. Controleer of de isolatie niet versleten op sommige plaatsen en het genereren van een mogelijke elektrische of brandgevaar. Controleer of de monitor in orde is voorafgaand aan de operatie en als het alarm is luid genoeg om gehoord te worden op verschillende plaatsen rond het huis. Stel het apparaat op een bureau of tafel naast slapen de baby's gebied en duidelijk uit andere objecten eromheen die de werking kunnen belemmeren. Om veilig te zijn, verwijder dan andere elektrische apparaten en apparaten in de kamer, zoals mobiele telefoons, wekkers en tv's, die de goede uitvoering van de monitor kan van invloed zijn. Een monitor moet slechts een keer niet aan de baby in gevaar. Tot slot, instrueren de andere leden van het huishouden over hoe te reageren moet het alarm uit te schakelen.
  • Verwacht valse waarschuwingen. Een monitor kan dan namelijk losraken, terwijl de baby beweegt tijdens de slaap en het geluid uit een waarschuwing. Toch behandelen alle waarschuwingen als echte totdat het tegendeel bewezen. Controleer of de baby kan worden gewekt en zoeken naar tekenen van hartritmestoornissen. Als het alarm is inderdaad vals, stelt u de monitor wanneer het kind in slaap valt opnieuw. In geval van twijfel over de toestand van de baby, contact opnemen met de noodzakelijke medische personeel.
  • Verwijder de monitor tijdens wakkere uren. Een kind is uit de buurt van hart-gerelateerde gevaar als hij wakker is en een monitor zal alleen bezwaren zijn ontwikkeling. Vernietiging van het beeldscherm en klaar de bijbehorende apparatuur en benodigdheden in de buurt de bakermat voor de volgende slaapcyclus.
  • Nemen van de nood-telefoonnummers van medisch personeel en uw kind arts. Onmiddellijk actie nodig zal zijn wanneer de hartmonitor bevestigt een echte noodsituatie. Stel de telefoonnummers op de speed dial en wijs een ander lid van uw familie om in contact te komen met de genoemde personen moet je het te druk helpen uw kind. Back-up medisch personeel worden aanbevolen moet de primaire responder niet beschikbaar om actie te ondernemen. Indien nodig, breng de baby naar een ziekenhuis ter observatie.

Hoe om te gaan met een baby op een hartmonitor. Vraag medisch personeel voor een goede instructie over het gebruik van de monitor.
Hoe om te gaan met een baby op een hartmonitor. Vraag medisch personeel voor een goede instructie over het gebruik van de monitor.

Met genoeg koestering en zorg, zal een kind uiteindelijk uit te groeien van zijn behoefte aan een hartmonitor. Zijn arts in staat zal zijn tot op de dag bepalen wanneer het komt, dan kan je eindelijk weg alle apparatuur en laat hem opgroeien meer normaal.