E2h

Hoe om tanden whitening gel te gebruiken

Flash die grote glimlach en pronken met die witte en glinsterende tanden van jou. Dat wil zeggen, als ze inderdaad wit en sparkly.

Er zijn verschillende mogelijkheden in de markt om je tanden witter te maken. Afgezien van regelmatig poetsen, het gebruik van mondwater en tandzijde, moet u wellicht wat hulp van een Teeth Whitening gel om uw tanden stralend wit. Het is bewezen zeer effectief te zijn indien goed gebruikt. Een ander goed ding over het gebruik van een tanden whitening gel is dat het niet schadelijk zou zijn voor vullingen en kunstmatig tandarts werk van uw tanden.

Als u wilt dat de perfecte glimlach hebben, hier is hoe je kunt gebruik maken van Teeth Whitening gel om u te helpen dat te bereiken.

  • Koop een Teeth Whitening gel. Tegenwoordig tanden bleken producten worden verkocht, zelfs in kruidenierswaren, over-the-counter bij drogisterijen en in supermarkten. U zult een heleboel opties, maar je moet ervoor zorgen dat u een effectief product krijgt. Vraag uw tandarts of hij kan een goed merk te bevelen. U kunt het direct kopen van uw tandarts, als hij verkoopt een, of elders een te krijgen. Ook zoeken op het internet voor opties. Zorg ervoor dat je recensies gelezen voordat inkoop. Als het product is te goedkoop, twijfelachtig, als het kan ondermaats. Het is misschien niet effectief en zelfs irriteren het tandvlees en de tong als ze worden blootgesteld aan.
  • Gebruik een ingerichte bak. Je moet ervoor zorgen dat uw gel niet verloren gaan. Gebruik een ingerichte lade die direct de gel zal helpen om uw tanden en daar te houden voor een paar minuten tot een uur. U kunt naar uw tandarts en hebben een gespecialiseerde voor je. Het kan mogelijk zijn om alternatieven, zoals een mondstuk gebruikt. Als u uw whitening gel via het internet, zijn de kansen, dezelfde website biedt ingerichte bakken ook. Het belangrijkste om te onthouden is om ervoor te zorgen dat de gemonteerde lade niet uit te breiden naar uw tandvlees. Tanden bleken gels kunnen tijdelijk maken het tandvlees zeer gevoelig wanneer ze worden blootgesteld aan. Ook, met het tandvlees doorweekt gel irriteren het.
  • Lees de instructies. Tanden bleken gels worden geleverd met instructies over hoe toe te passen. Lees de instructies zorgvuldig door en volg het. Elk merk kan komen in verschillende gebruik handleiding dus niet van uit over hoe het te gebruiken. Bleken tijd hangt ook af van hoe sterk het bleekmiddel is. De meeste mensen geven de voorkeur bleken de voorste bovenste en onderste tanden eerst voor de eerste paar toepassingen. Dit zal u helpen te peilen of het bleekmiddel werkt.


Hoe om tanden whitening gel te gebruiken. Koop een teeth whitening gel.
Hoe om tanden whitening gel te gebruiken. Koop een teeth whitening gel.

Als u denkt dat uw tandvlees worden steeds te wijten aan de bleekgel geïrriteerd, stop het gebruik van uw huidige merk en over te schakelen naar een milder is. Verwachten dat de gevoeligheid van de tanden en het tandvlees tegenkomt nadat u het bleekmiddel. Dit zal stoppen na een paar dagen en na uw bleken sessies worden gestopt.

In het ideale geval wegblijven van gekleurde voedingsmiddelen voor 2 dagen na het aanbrengen voor het beste resultaat. Het kan enkele sessies van het bleken voordat je de witheid je wilt.