E2h

Hoe om los te komen strakke hamstrings

De uitgaven te veel lange uren zitten in je bureaustoel kan draai je hamstrings. Terwijl strakke hamstrings zijn niet de meest pijnlijke aandoening die kan gebeuren met je benen, kunnen ze heel ongemakkelijk en kan wandelen en zelfs zittend een sleep. Als je strakke hamstrings, hier zijn enkele van de eenvoudige manieren om eenvoudig los te maken van uw hamstrings.

Hoe om los te komen strakke hamstrings. Liegen hamstring strekt.
Hoe om los te komen strakke hamstrings. Liegen hamstring strekt.

  • Gebruik oefenballen. Van alle oefening apparaten die zijn uitgevonden, weinigen zijn zo handig voor aangescherpt hamstrings zo veel als de uitoefening bal. De oefening bal is een opgeblazen bal die groot genoeg is om u te liggen op het, op het zitten, en verschillende oefeningen te doen op het. Het kan zorgen voor een uitstekende oefening voor je hamstrings als je zit op de oefenbal, omdat u gebruik maken van uw hamstrings om jezelf in evenwicht te brengen als je zit op de uitoefening bal.
  • Liegen hamstring strekt. Niet iedereen heeft een oefening bal, echter. Als je er geen hebt, kunt u eenvoudig doen hamstring strekt zich uit tijdens het liggen. Dit is makkelijk te doen en kan gedaan worden voor het slapen gaan, of na het wakker worden. In ieder geval zal het uw hamstrings gestemd houden voor de rest van de dag. Gewoon liggen op bed en hef uw been. Als deze verticaal omhoog, buigen enkele seconden. Houd de positie voor ongeveer drie tot vijf seconden en herhaal op het andere been. U hoeft alleen maar een tiental stukken te doen voor elk been elke dag.
  • Stretching. Een andere reden waarom veel mensen eindigen met strakke hamstrings is omdat ze niet goed hun lichaam uitgerekt alvorens in te oefenen. De oefening is een geweldige manier om op natuurlijke wijze los je hamstrings, terwijl het houden van uw lichaam afgezwakt en fit en terwijl het verhogen van uw bloedcirculatie. Het probleem is echter dat de spieren kunnen pijnlijke krijgen als je het niet rekken. Zorg ervoor dat u minstens tien minuten te besteden voor elke trainingssessie aan, strek met inbegrip van uw hamstrings. Na het sporten, af te koelen met een andere set van oefeningen.
  • Gebruik trilplaten. Als u niet het soort persoon die graag uit te oefenen, moet u overwegen met behulp van trilplaten. Dit zijn apparaten die trillingen die alle spieren te bereiken in je lichaam te creëren. Bij het gebruik van trilplaten, worden de weefsels in je spieren ontspannen en zijn afgezwakt, dit in feite los ze op. Dit geldt ook voor je hamstrings. De meeste sportscholen en fitness spa's hebben tegenwoordig een trilplaat die u kunt gebruiken.
  • Running. Een andere manier om gemakkelijk los te maken van uw hamstrings is door deel te nemen in een aantal licht rijden elke dag. Een snelle jog in het omringende gebied zal niet alleen geven u wat frisse lucht en je aanbevolen dagelijkse dosis van de oefening, maar ook dramatisch los-up van uw hamstrings. Het beste van alles, je krijgt een betere benen voor.


Ten slotte

Ten slotte, overwegen betrokken zijn bij wat yoga. Yoga is niet alleen nuttig wanneer je probeert om te mediteren en te ontspannen, maar het is ook een natuurlijke manier om los te komen van de spiergroepen in je lichaam. Probeer yoga een paar keer per dag, en zie hoe je strakke hamstrings snel los te komen.