E2h

Hoe om jezelf te zijn

Tijdschriften

Tijdschriften, leraren, mentoren en zelfs uw therapeut kan hebben op een bepaald moment heeft je geadviseerd om gewoon jezelf. Wat ze niet hebben gedaan, echter, is je geleerd hoe dat te doen. Zijn wie je bent zonder kunstgrepen en berekening is meer werk dan het zou moeten, maar het is mogelijk om te leren om jezelf te zijn. Volg deze richtlijnen en je zult goed op uw manier aan het zijn wie je bent.

  1. Breng wat tijd alleen om te weten wie je bent. Niet meteen doorgaan naar het proberen om jezelf te zijn totdat u de tijd neemt om uit te vinden wie dat is. Weinig mensen gaan door het leven volledig op zichzelf bewust, maar maakt geen deel uit van ons culturele make-up. In plaats daarvan hebben we de neiging om tijd te besteden het bijhouden van de Joneses of in overeenstemming met wat normaal is. Om de reis van het vinden van jezelf te beginnen, dan vindt een stille eenzame ruimte begint jezelf vragen. Weet je wat je favoriete kleur is en waarom? Of waarom je gestemd zoals je deed in de meest recente verkiezingen? Start jezelf de lastige vragen, vergelijkbaar met degene die je zou vragen op een eerste date. Wees dan eerlijk over je antwoorden. Wat je leert kan u verrassen.
  2. Stop negatieve self-talk. Niemand heeft het recht om slecht over je praten, zelfs u. Stop de "ik dik ben ',' Ik wou dat ik was mooier," en "ik ben niet interessant" commentaar. Of je ze zeggen hardop of alleen in je geest, te stoppen.
  3. Stel uw eigen mening. Je hebt altijd contact op met uw vrienden waar ze willen gaan eten, maar neem je de tijd om jezelf te vragen. Zoek je eigen mening.
  4. Wees eerlijk. Eerlijkheid is niet alleen het beste beleid bij het spreken met anderen, je moet ook eerlijk met jezelf te allen tijde. Om zich comfortabel met de persoon die je bent, moet je eerlijk over wie je bent en wat je denkt en voelt over dingen.
  5. Ontspan. Stop met nadruk over wat andere mensen denken of voelen over jou. In plaats daarvan concentreren op wat je denkt. Neem een ​​adem en vergeet niet te ontspannen.
  6. Streven naar een passie. Als u wilt interessant, dan beginnen na een passie. Een hobby, een belang of zelfs een missie. Door actief deel te nemen aan iets, kom je te weten jezelf beter en je laat de persoon die je bent zichtbaar zijn voor de rest van de wereld. Als een toegevoegde bonus, door tuiten een passie die u waarschijnlijk anderen die dezelfde passie en hebben meer kans om u te accepteren voor wie je bent te ontmoeten.
  7. Veel plezier. Vergeet niet dat jezelf niet mag stressvol zijn. Het moet de persoon die je het meest comfortabel wezen en moet leuk zijn.

Hoe om jezelf te zijn. Breng wat tijd alleen om te weten wie je bent.
Hoe om jezelf te zijn. Breng wat tijd alleen om te weten wie je bent.

Beslissen dat je jezelf kunt zijn moet niet zo moeilijk als het lijkt. Als je de tijd om eerlijk te weten wie je bent en wie je wilt worden, moet je comfortabel in je eigen huid in een mum van tijd.