E2h

Hoe om gewicht te verliezen snel en gemakkelijk

Velen van ons willen om gewicht te verliezen, of het nu de laatste vijf kilo's die ons in staat stelt om te passen in jeans van vorig jaar of een meer substantieel bedrag om te gezonder. Terwijl het uiterst belangrijk om zorgvuldig gewicht te verliezen, terwijl ervoor te zorgen dat u krijgt uw voedingsbehoeften voldaan en gezond te blijven, is het nog steeds mogelijk is om gewicht te verliezen snel en gemakkelijk.

 1. Houd een eetdagboek. Een eetdagboek kan helpen gewicht te verliezen snel en gemakkelijk voor een aantal redenen. Allereerst heb je een veel beter beeld van wat je eigenlijk eet - en kunt u worden verrast! Ten tweede, als je eenmaal weet wat je eet, zult u in staat te snijden wat je nodig hebt en wat je nodig hebt om in om gewicht te verliezen op een gezonde manier te veranderen.
 2. Bepaal welke levensmiddelen dienen te worden gesneden uit uw dieet. Voedingsmiddelen die worden geladen met suiker of vet kan worden gesneden uit het dieet om gewicht te verliezen snel en gemakkelijk. Voedingsmiddelen en dranken, zoals bier, snoep, frisdrank, gebak, en boter kan volledig worden geëlimineerd uit het dieet zonder verlies van belangrijke voedingsstoffen.
 3. Drink niet je calorieën Velen van ons consumeren een groot deel van de calorieën in dranken;. Of het nu is gespecialiseerd koffie drinken, milkshakes, smoothies, alcoholische dranken of frisdrank. Veel van deze dranken hebben minstens 200 calorieën per portie, en we drinken ze bij elke maaltijd en tussen de maaltijden. Gewoon overschakelen naar water of ongezoete ijsthee kan je helpen gewicht te verliezen snel en verrassend gemakkelijk.
 4. Eet ontbijt. Het klinkt contra-intuïtief om snel gewicht te verliezen door het eten van meer, maar het is allemaal over wat en wanneer je eet. Als je niet ontbijten, je lichaam heeft de neiging om te gaan in "honger-modus" en vermindert je stofwisseling. Het brengt je ook het risico voor het grijpen elke suiker eten kunt vinden omdat je honger hebt! Probeer het eten van een kom havermout en wat fruit in de ochtend of magere yoghurt en vezelrijke granen. Hiermee start u de dag goed en eigenlijk u helpen om gewicht te verliezen.
 5. Rond Houd gezonde snacks. Als je honger hebt en proberen om snel gewicht te verliezen, helpt het om snacks, zoals worteltjes, magere yoghurt, kersen of tomaten en druiven rond. Het eten van deze de hele dag houdt uw bloedsuikerspiegel, en geeft je niet veel suiker of vet. Vergeet niet, als je wilt om gezonde snacks te eten, moet je ze kopen en bewaar deze op een handige plaats.
 6. Bewaar geen ongezond voedsel rond. Als u het niet in uw huis (of kantoor), kunt u niet eten. Wanneer je in de winkel, sla de chips en chocolade en gebak. Als je boodschappen terwijl de volledige, kan dit je helpen om goede keuzes. Als het niet in je huis, heb je minder kans om de inspanning om uit te gaan en vind ongezonde snacks te maken, en zal uiteindelijk het eten van wat de buurt is. Mits het vervangen van je ongezonde snacks door gezonde, kon je merken dat je het verliezen van gewicht snel en gemakkelijk.
 7. Drink voldoende water. Sommigen van ons kunnen verwarren dorst voor honger, dus genoeg water! Bovendien, hoe meer water je drinkt, hoe minder je zult willen calorie-rijke dranken.
 8. Wees voorzichtig met grootte van de porties. Velen van ons, vooral Europeanen, hebben de neiging om meer dan we nodig hebben om om alles op ons bord af te eten. Probeer het geven van jezelf minder van elk item en kijk of je bent echt honger voordat we gingen terug voor seconden. Bij het eten, probeer dan slechts de helft van uw maaltijd te eten, zodat je de andere helft naar huis te nemen. Je zult niet alleen gewicht verliezen, maar geld besparen!
 9. Uit eten minder vaak. In restaurants, niet alleen je niet de controle over uw portiegrootte, maar je hebt ook weinig controle over hoe uw eten wordt bereid. Het eten van thuis vaker betekent dat u kunt bepalen hoe uw eten wordt gekookt en zorg ervoor dat het wordt gekookt in de gezondste manier mogelijk is, zodat u om gewicht te verliezen snel en gemakkelijk.
 10. Uit te oefenen. Het verliezen van gewicht op een gezonde manier gaat het zowel om dieet en lichaamsbeweging. Het verhogen van de hoeveelheid verbrande calorieën door het uitoefenen zal u helpen om snel gewicht te verliezen.
 11. Probeer aërobe oefening. Of het nu gaat een aerobicsles te nemen, hardlopen, zwemmen of dansen, aerobic oefeningen krijgt je hart pompen en verbrandt calorieën, die u helpen om gewicht te verliezen en goed naar je lichaam te zijn.
 12. Vergeet niet str ength training. Gewicht opleiding bouwt spiermassa, die op zijn beurt verhoogt uw ruststofwisseling, dat is wat zal helpen gewicht te verliezen snel en gemakkelijk.
 13. Sla de fad diëten. Ja, er zijn veel diëten en supplementen die beloven om u te helpen gewicht te verliezen snel en gemakkelijk ... maar ga niet voor hen. De meeste van hen zullen afbrekende je lichaam van essentiële voedingsstoffen en je de neiging om het gewicht terug te krijgen hoe dan ook vrij snel. Een veel gezondere manier om gewicht te verliezen is om deel te nemen in gezond eten en regelmatige lichaamsbeweging.

Of je probeert om gewicht te verliezen snel of niet, kunnen deze tips u helpen om een ​​gezonder lichaam te hebben en beter te voelen, binnen en buiten!

Hoe om gewicht te verliezen snel en gemakkelijk. Bepaal welke levensmiddelen dienen te worden gesneden uit uw dieet.
Hoe om gewicht te verliezen snel en gemakkelijk. Bepaal welke levensmiddelen dienen te worden gesneden uit uw dieet.