E2h

Hoe om geleidelijk te stoppen met roken

Roken is een zeer slecht en verslavende gewoonte dat veel mensen de praktijk van vandaag. In feite is de meest voorkomende vorm van geneesmiddelen die recreatief gebruikt en verkocht over de hele wereld. Studies tonen aan dat als gevolg van de Voordelig en beschikbaarheid, roken is nu gerangschikt als de nummer een probleem op drugsverslaving in de hele wereld. Roken is zo populair geworden dat het de hoofdstroom van de sociale moraal en cultuur hetgeen resulteert tot een eigen levensstijl die kunnen passen bij iemands voorkeuren geïnfiltreerd. Mannen en vrouwen van alle leeftijden worden steeds meer verslaafd naarmate de tijd verstrijkt door.

Hoe om geleidelijk te stoppen met roken. Stel je doel met gedetailleerde helderheid.
Hoe om geleidelijk te stoppen met roken. Stel je doel met gedetailleerde helderheid.

Tweedehands roken is net zo gevaarlijk als goed. Zelfs als je een niet-roker, dan kunt u de ervaring van de gevaarlijke effecten van deze ongezonde gewoonte. Langdurig roken (ongeacht of je passief of niet) kan induceren longkanker, emfyseem, rokershoest en andere infecties van de luchtwegen, die fataal zijn voor de gezondheid. Dit is waarom is het cruciaal om deze ondeugd verlaten zo vroeg mogelijk om verdere schade aan uw longen te voorkomen. Aangezien dit een zeer verslavende drug, stoppen erg moeilijk. U kunt dit niet doen door plotseling stoppen! U moet langzaam deze te verwijderen van uw systeem, zodat u en uw lichaam zal de tijd zich aan te passen hebben. Lees verder om meer te leren.

  1. Voor-en nadelen. Start een lijst van alle voor-en nadelen van het niet roken. Wees heel eerlijk tegen jezelf als je deze stap. Rechtvaardigen niet uw behoefte om te roken, gewoon feitelijk en beknopt. Blijf gewoon schrijven en als je klaar bent, wordt de lijst voorlezen. Dit zal valideren uw angsten dwingt je om ze te accepteren, niet van hen verbergen.
  2. Stel je doel met gedetailleerde helderheid. Maak een tijdlijn voor uw doelen. Wanneer wilt u stoppen? Welke datum? Zorg ervoor dat alles is specifiek en realistisch. Samen Schrijf dit op met uw voor-en nadelen lijst en plaats het ergens dat je gemakkelijk kunt zien elke dag.
  3. De mantra. Elke dag vlak nadat je wakker wordt en voordat je gaat slapen, je doel te herhalen over en voor jezelf. Zeg het ook als je het niet geloven op het eerste. Blijven doen reciteren van deze mantra totdat het wordt een automatische ding.
  4. Emotionele ondersteuning. Het is heel belangrijk dat je hulp zoeken bij je familie en vrienden. Je hebt ze meer dan ooit te ondersteunen en u te begeleiden bij deze moeilijke beproeving die u worden geconfronteerd.
  5. Ontspan en maak je druk. Oefening, eet een evenwichtig dieet en slaap goed. Deze dingen zullen helpen verwijderen uw cravings van roken uit je geest. Zodra uw lichaam begint te reageren op deze gezonde levensstijl, zal de crankiness en verlangen naar een sigaret weg zijn in een mum van tijd.

Als u niet wilt dat te vroeg sterven en u niet wilt dat uw dierbaren en vrienden te lijden met u, zorg ervoor dat u stopt met roken zo snel mogelijk. Volg gewoon deze stappen consequent, zodat u een succesvolle resultaten te bereiken. Dit proces is een hele uitdaging. Het zal moeilijk zijn op het eerste en het zal moeilijker te krijgen als je verder komt, vooral als je op een punt gekomen waarin je begint te hunkeren naar nicotine zo slecht dat je jezelf vinden in een volledige razernij. Op het einde, zal je al snel beseffen dat gesjouw weg naar deze rotsachtige pad is het allemaal waard. Nu stoppen met roken en gaan leven gezond! Je kunt het!