E2h

Hoe om de overgang van zuigelingenvoeding tot volle melk

Je zou kunnen overwegen de overgang van uw baby vanaf formule of moedermelk melk volledige koe een keer bereikt hij zijn eerste verjaardag. Groeien tot het worden van een peuter, je baby heeft de extra voeding voor ontwikkeling van de hersenen en een normale groei formule of moedermelk niet kunnen bieden. De overgang kan gemakkelijk of moeilijk zijn, afhankelijk van uw baby temperament. Sommige baby's gemakkelijk aanpassen aan veranderingen, terwijl andere niet. Weten wat de reactie te verwachten van uw kind zal u helpen een meer effectieve transitieplan. Overweeg de onderstaande richtlijnen om een ​​soepeler overgang naar melk volledige koe voor u en uw kind te waarborgen.

Probeer een drastische switch. Als u niet zeker bent over de reactie van uw kind, probeer dan een fles volle melk voor flesvoeding direct vervangen tijdens een van zijn voedertijden. Als de baby niet verwerpt de fles, kunt u doorgaan met het voeden van uw kind volle koemelk. Als de baby afwijst, ga naar de andere suggesties hieronder.

Hoe om de overgang van zuigelingenvoeding tot volle melk. Probeer een drastische switch.
Hoe om de overgang van zuigelingenvoeding tot volle melk. Probeer een drastische switch.

Geef een fles volle melk per dag. Steek volle melk in een van zijn maaltijden, terwijl die formule melk in de andere. Kies om dit te doen in het midden maaltijd als de baby minder snel de verandering merken in deze tijd. Als de baby niet verwerpt de melk, gedurende een aantal dagen en voor het geven van uw peuter volle melk gedurende de dag.

Meng volle melk met flesvoeding. Als je baby nog steeds verwerpt volle melk, probeer dan volle melk langzaam te combineren in zijn melkflessen. Zorg ervoor dat het mengsel nog steeds is meestal samengesteld uit formule melk in het begin om te voorkomen dat schokkende de baby. Langzaam het percentage van de volle melk in zijn flessen totdat de baby kennis met de smaak. Blijf dit doen totdat je dient puur volle koemelk aan uw baby's.

Begin met het serveren volle melk warm. Sommige baby's hebben moeite met volle melk, omdat het normaal koud geserveerd. Start om flesvoeding te dienen in een lagere temperatuur. De temperatuur veranderen met veranderingen in de samenstelling van het mengsel met formule en koemelk. Echter, er is eigenlijk geen regel dat je moet serveren koemelk koud. Deze tip zal alleen voorkomen dat u van bevolking is een gewoonte in uw baby dat je nu zou kunnen of willen houden in de toekomst.

Geef een fles volle melk per dag. Meng volle melk met flesvoeding.
Geef een fles volle melk per dag. Meng volle melk met flesvoeding.

Overweeg het geven van melk in Sippie kopjes. U kunt ervoor kiezen om uw kind te trainen om volle melk te drinken in Sippie cups, samen met de overgang. Kan echter abrupt het verwijderen van de fles te hard zijn voor de meeste baby's. Als uw baby een aangename temperament en is eenvoudig aan te passen, kunt u het geven van een portie melk te starten in Sippie kopjes per dag. Als uw kind is behoorlijk eigenwijs, probeer dan om de overgang naar volle melk eerste over de finish voordat u de baby fles uit het voeden van uw baby gewoonten.

Elke baby zal anders reageren op deze verandering dus het is belangrijk dat u uw kind vooruitgang niet te vergelijken met die van anderen. Het belangrijkste is om je kind nooit dwingen tot het drinken van koemelk als hij onvoorbereid. Als je dat doet, de overgang wordt een machtsstrijd tussen jou en je kind, zodat jullie allebei een moeilijke tijd.