E2h

Hoe om de baby een verstopte neus te behandelen

Baby's

Baby's, net als volwassenen, kunnen gevoelig zijn voor verstopte neus. Wanneer dit gebeurt, kan het echt moeilijk zijn voor de baby's vooral omdat ze nog steeds niet weten hoe om consequent te ademen door de mond. Uiteraard, als je baby last heeft van een verstopte neus, dan zal hij een harde tijd slapen. Als je baby niet kan slapen, dan zal je niet in staat zijn om te slapen. En zo gaat de vicieuze cirkel. Deze voorwaarde moet zo snel mogelijk worden behandeld, omdat het zou kunnen waarlijk leiden tot meer ernstige aandoeningen en omdat je wilt wat slaap gauw. Hier zijn een aantal remedies die u kunt proberen om uw baby een verstopte neus te behandelen.

Spuit zoutoplossing in de neus van uw baby. Saline sprays of druppels zijn fantastisch remedies voor verstopte neus te verlichten. Deze zijn veilig voor baby's, zodat het gieten van een paar druppels in zijn neus zou geen ernstige bedreiging vormen. Het wordt aanbevolen om te gaan met de zoutoplossing spuiten, maar de druppels moet goed te doen. In ieder geval, breng dan een paar druppels in elk neusgat en laat het ontlasten zijn neus. U kunt gebruik maken van deze medicatie zo vaak als je kunt zo lang als de zoutoplossing die u koopt is alcohol-vrij. Alcohol kan drogen en irriteren van een baby gevoelige huid dus het is een goed idee om te gaan met een product dat is alcohol-vrij.

Zuig het slijm uit. Of de zoute druppels of spray werkt of niet, kunt u het slijm het blokkeren van de neus van uw baby te verwijderen. Om dit te doen, moet je een lamp spuit of aspirator. Plaats het instrument in haar neus en breng de zuigkracht. Dit moet nog wat van het slijm naar buiten zodat hij gemakkelijker te ademen. Doe dit elke keer als het slijm zich opstapelt in haar neus.

Hoe om de baby een verstopte neus te behandelen. Spuit zoutoplossing in de neus van uw baby.
Hoe om de baby een verstopte neus te behandelen. Spuit zoutoplossing in de neus van uw baby.

Gebruik een luchtbevochtiger. Koop een eenvoudige luchtbevochtiger en zet het op in haar kamer. De stoom die door de luchtbevochtiger zal ontlasten elke slijm verstopping. U kunt een paar druppels mentholated olie om de oplossing in de luchtbevochtiger voor een rustgevend effect.

Verkrijg de baby om veel te drinken. Wanneer iemand een verkoudheid of verstopte neus heeft, soms, de beste remedie is door het eten van veel vocht. Water moet bovenaan de lijst te drinken. Zorg ervoor dat uw baby krijgt heel veel van. Uiteraard zal melk helpt ook. Gooi in een paar gram van gezonde sinaasappelsap gevuld met vitamine C.

Verhoog de ​​wieg. Als de baby nog steeds vertoont verstopte neus in de nacht, toen hem om te slapen met de wieg verhoogd. Echter alleen verhogen de zijkant van de wieg waar zijn hoofd. Nu, zijn hoofd niet omhoog met een kussen of een kussen, want dit kan verstikking, die je echt niet wilt veroorzaken. In plaats daarvan zet een paar kussens onder de benen van de wieg. Op deze manier kunt verheffen zijn hoofd zonder risico op verstikking. Dit zal verlichten de congestie, die hem in staat stellen om te ademen en gemakkelijker slapen.

Gebruik een luchtbevochtiger. Verkrijg de baby om veel te drinken.
Gebruik een luchtbevochtiger. Verkrijg de baby om veel te drinken.

Als al het andere faalt, dan is uw enige optie links zou zijn om een ​​kinderarts te bezoeken en haar voorschrijven baby-safe medicatie. Zorg ervoor dat als de voorwaarde chronische dat uw arts kan de oorzaak aanwijzen, zodat het gemakkelijker zal zijn om een ​​oplossing voor te vinden.