E2h

Hoe om beter te slapen door het gebruik van een slaap dagboek

Mensen zijn wezens van gewoonte

Mensen zijn wezens van gewoonte. Dit betekent dat we vaak aan bepaalde routines en gewoonten, en we doen wat we gewend zijn te doen. Je wordt wakker in de ochtend, aan bepaalde routines als tandenpoetsen, gieten melk voor uw ontbijtgranen, douchen en verkleden voor het werk, en dergelijke.

Slaap is een van de activiteiten die de mens kan niet zonder, en slaap wordt vaak beïnvloed door gewoonte, als goed.

De meeste mensen hebben een voor het slapen gaan

De meeste mensen hebben een voor het slapen gaan, en dit is vaak het uur waarin je al het gevoel dat je moe bent. Echter, zouden sommige mensen ervaren problemen in slaap te vallen. Nog meer mensen hebben slapeloze nachten, want zij zullen in slaap vallen, maar niet bij de diepe slaap niveaus genaamd REM-slaap, waarbij het lichaam is het meest rustgevende staat, en waar de cellen regenereren zelf.

Hoe om beter te slapen door het gebruik van een slaap dagboek. Noteer andere informatie.
Hoe om beter te slapen door het gebruik van een slaap dagboek. Noteer andere informatie.

Het bijhouden van een dagboek slaap zal u helpen beter te slapen door een verscheidenheid van manieren. Het zal u helpen een slaaptherapeut bepalen problemen die je hebt met slapen, of als u het bereiken van een optimaal niveau van de slaap.

Neem slaaptijden. Hoewel het onmogelijk is om iets te schrijven, terwijl je slaapt, je moet op zijn minst proberen zo nauwkeurig mogelijk met tijden. Bijvoorbeeld, wanneer u gaat slapen, noteren dat je begint om te gaan liggen en naar bed gaan. Wanneer je wakker wordt in het midden van de nacht, noteer deze tijden. Zodra je wakker wordt, schrijf dan de geschatte tijd dat u in slaap zijn gevallen. Let ook op het moment dat je wakker wordt.

Noteer andere informatie. Naast het opnemen van de slaap tijden, moet u ook op te schrijven andere informatie. Had je dromen? Wat waar deze? Was je onrustig tijdens uw slaap, of had u een ontspannen tijd.

Mensen zijn wezens van gewoonte. Wees zo nauwkeurig als je kunt.
Mensen zijn wezens van gewoonte. Wees zo nauwkeurig als je kunt.

U zult ook moeten opschrijven andere dingen die je hebt gedaan gedurende de dag. Deze betreffen onder meer lichaamsbeweging, maaltijden, koffie consumptie, roken, en dergelijke. Deze zullen u helpen of een slaap therapeut beoordelen van mogelijke oorzaken van onrustige slaap. Bijvoorbeeld, kun je ontdekken dat je een moeilijke tijd in slaap te vallen met als je dronken koffie na de lunch tijd. Of dat je een meer aangename, ontspannen slaap hebben als je uitgeoefend in de middag.

Wees zo nauwkeurig als je kunt. Hoewel het misschien moeilijk zijn om de werkelijke slaaptijden opnemen, probeer zo nauwkeurig als je kunt. Breng geen wijzigingen aan je slaappatroon en gewoontes alleen maar omwille van het maken van je dagboek kijken meer interessant. Het doel van een slaap tijdschrift is te bepalen welke gewoonten en activiteiten je doet die invloed hebben op de slaap.

Deel de informatie met uw therapeut of arts. U moet een dagboek bij te houden voor een paar weken, maar je zou meer baat hebben bij het houden van een slaap dagboek voor een maand of meer. Dit zal helpen de therapeut een diagnose voor een potentiële bronnen van problemen. Hij zal ook in staat zijn om extra stappen en gewoonte veranderingen die u kunnen helpen beter te slapen aan te bevelen.

Slaap is een belangrijk onderdeel van ons leven

Slaap is een belangrijk onderdeel van ons leven. Door middel van slaap, rusten we uit, regenereren, en we wonen niet onze passies en fantasieën door middel van dromen. Een slaap dagboek kan u helpen beter te slapen door te wijzen op mogelijke bronnen van slapeloosheid en slaapproblemen.