E2h

Hoe maak je een vloeibaar dieet te volgen

Een vloeibare voeding wordt gewoonlijk voorgeschreven in voorbereiding op medische procedures of herstel van bepaalde operatie dat de mond of het gastro-intestinale organen omvatten. Er zijn twee soorten vloeibaar dieet worden gevolgd: de heldere vloeistof dieet en de volledige vloeibare voeding.

Een heldere vloeistof dieet houdt je goed gehydrateerd en energiek als de volledige dieet is niet aan te raden. Het is meestal nodig voordat tests en procedures, zoals colonoscopie dat er geen voedsel in je maag nodig, en moeten uw darmen worden schoongemaakt. Voor intestinale ziekte, diarree, braken, misselijkheid en bepaalde problemen met de spijsvertering, kan een heldere vloeistof dieet ook worden voorgeschreven.

Hoe maak je een vloeibaar dieet te volgen. Begrijp het verschil tussen een heldere vloeistof dieet en een volledig vloeibaar dieet.
Hoe maak je een vloeibaar dieet te volgen. Begrijp het verschil tussen een heldere vloeistof dieet en een volledig vloeibaar dieet.

Echter, aangezien het niet de voldoende calorieën en voedingsstoffen het lichaam nodig heeft op lange termijn, dient een heldere vloeistof dieet niet worden gevolgd voor meer dan een paar dagen. Een volledige vloeibare voeding, daarentegen, is tussen de heldere vloeistof en een zacht voedsel dieet onderscheid. Hoewel het zeer veel vocht in de maag, het levert meer calorieën dan de met vloeibaar dieet te wissen. Dit type van dieet is vooral aan te raden als je problemen hebt kauwen of eten van voedsel. Toch is het niet goed voor een gezonde, actief probeert aan dit dieet overleven langere tijd.

  1. Begrijp het verschil tussen een heldere vloeistof dieet en een volledig vloeibaar dieet. Weten welke voedingsmiddelen geschikt zijn voor elk type en welke niet aan te raden. De heldere vloeistof dieet omvat transparante of heldere vloeistof voedsel zoals gewoon water, vruchtensappen minus pulp, fruit punch, bouillon of consomme, duidelijke frisdrank, thee of koffie zonder room, honing, gewoon gelatine, ijs knalt zonder vruchtvlees, en dergelijke . Met een volledige vloeibare voeding, kan je verbruikt transparante vloeistoffen en voedsel met gladde consistentie, zoals bouillon, koolzuurhoudende dranken, koffie en thee, vruchtendranken en punch, verse en bevroren yoghurt, boter, milkshakes, gewoon gelatine, gewoon maïszetmeel pudding, gepureerd aardappelen in een soep of bouillon, verfijnde gekookte granen, zachte vla, gespannen limonade, blended soep, ijs, vloeibare maaltijdvervangers, en ga zo maar door.
  2. Als je om jezelf te onderwerpen aan een dieet plan, of het nu een heldere vloeistof dieet, vol vloeibaar dieet, of zacht voedsel dieet, is het essentieel om uw arts te raadplegen om te weten en te volgen bijzondere instructies. Om welke reden heb je nodig om een ​​vloeibaar dieet ondergaan? Uw arts of een voedingsdeskundige is de aangewezen persoon om u dieet programma's die u zullen helpen het meest. Een lijst van voedsel en richtsnoeren worden gegeven aan u, die u zal moeten houden aan om het beoogde resultaat te bereiken. Wat je niet moet eten is net zo belangrijk om kennis te nemen van zo bewust te zijn van het voedsel dat je niet om te consumeren, terwijl op een vloeibaar dieet programma. Als u wordt geadviseerd om een ​​grapefruit dieet te volgen, leren om uw onbedwingbare trek te controleren voor andere voedingsmiddelen.
  3. Zorgvuldig zich te houden aan het programma is ontworpen voor uw dieet. Volg het exacte bedrag of de omvang van voedsel portie. Als je beginnen met afvallen of als u begint te voelen zwak, informeer dan uw arts of uw voedingsdeskundige. In een dergelijk geval kan het worden een verandering van dieet door u voedingsmiddelen die hoger zijn in eiwitten en calorieën. Aarzel niet om uw arts te raadplegen voor alle vragen relevant zijn voor uw eten programma en fysiologische welzijn.

Wees verantwoordelijk voor alles wat op gaat in je lichaam, als u bent degene die weet en voelt de veranderingen na het nuttigen van enige vorm van voedsel. Wanneer is het raadzaam dat u een specifiek dieet plan te volgen, te bespreken met uw arts als er andere opties die u kunt nemen moet je niet comfortabel voelt met een vloeibaar dieet.