E2h

Hoe maak je een tand halen thuis

Sommige mensen hebben een angst voor tandartsen zo ernstig dat ze niet kunnen staan ​​om voet in het kantoor van een tandarts, laat staan ​​de tandarts stoel. Dit zal een probleem opleveren als u een tand die komt los en moet worden uitgepakt. De optie van slechts thuis blijven en het extraheren van het wordt nog meer verleidelijk, in het licht van de steeds toenemende kosten van tandheelkundige zorg.
Hoewel het heel goed mogelijk voor u om thuis te blijven en gewoon verwijderen van de tand zelf, wordt u geconfronteerd met een veel risico's wil je misschien rekening mee houden. Als u in staat zijn om de tand volledig te verwijderen, dan ben je in de heldere en hebben niets aan de hand. Echter, als je uiteindelijk het verlaten van fragmenten binnen, of het gebruik van niet-steriele en geïnfecteerde materiaal, kun je zelfs eindigen met een slechtere conditie: deze gevallen kan leiden tot infecties en abcessen, die de gespecialiseerde zorg en eventueel chirurgische ingreep vereisen, van de tandarts. Hier zijn de manieren waarop u kunt een tand halen thuis.

Hoe maak je een tand halen thuis. De eerste stap is om te bepalen hoe los de tand is.
Hoe maak je een tand halen thuis. De eerste stap is om te bepalen hoe los de tand is.

  • De eerste stap is om te bepalen hoe los de tand is. Uw tand moet los genoeg om te worden gewonnen thuis, zonder tussenkomst van een tandarts, voordat je zelfs overwegen te proberen uw eigen remedies. Als de tand niet los zit en is stevig bevestigd aan uw onderkaak, dan zul je eindigen met een bloedige en moeilijke extractie die het best is nog in de professionele handen van een tandarts. Als de tand wordt bungelen over de rand en is praktisch smeken om worden getrokken uit, heb je de grootste kans op succes. Melktanden en melk tanden zijn niet zo gehecht aan je kaak als je permanente en wijsheid tanden, en zijn dus gemakkelijker te halen.
  • Desinfecteer uw mond zo veel mogelijk voordat u begint met de poging thuis extractie. Grondig Poets je tanden minstens drie keer voordat u begint. Volg dit met flossen en vervolgens een grondig en volledig regime van mondwater hygiëne. Vermijd alcohol gebaseerde mondwater. Dit zal alleen uw huid uitdrogen en verhoging van de kans op infectie. Het is het beste om te gebruiken chloorhexidine basis van mondwater.
  • U kunt vooraf medicatie jezelf met pijnstillers vlak voordat u probeert uw huis trekken van tanden. Drinken elke pijnstillers zal doen, maar natuurlijk, je wilt om het zekere voor het onzekere. In plaats van alleen met behulp van paracetamol en mefenaminezuur, gebruik sterker analgetica zoals cox-2 remmers (celecoxib, etoricoxib, enz.) en morfine derivaten (tramadol). Deze zullen helpen verdoven van de pijn en geven u een betere capaciteit om harder te trekken.
  • Gebruik geen tang of ander materiaal om uw tand te begrijpen. Je moet alleen een klein stukje van een steriel gaasje (die kan worden gekocht bij u in de buurt apotheek) en sleepboot gebruiken op uw losse tand. Gebruik scherpe sleepboten bij het doen dus, in plaats van te proberen om uw tand los draaien. Dit laatste zal alleen maar leiden tot meer pijn en bloedingen. U kunt proberen verschillende pogingen, maar als je blijven doen zonder maatstaf voor succes, is het tijd om te stoppen en naar een tandarts te gaan. Als je ooit succesvol zijn, onmiddellijk verpakken het bloeden gebied met steriel gaas en ijs, om het bloeden te stoppen.


U moet uw eigen orale gebied te controleren op tekenen van infectie. Als u iets ongewoons, zelfs in je lichaam, ga raadpleeg een tandarts of een arts zo spoedig mogelijk.