E2h

Hoe maak je een second opinion voordat schoot band chirurgie te krijgen

Het optreden van obesitas is op de opkomst en het wordt steeds een groot probleem aan het ministerie van Volksgezondheid en vooral voor de mensen die lijden aan de ziekte en de familieleden die beïnvloed worden door het. Er zijn verschillende gewichtsverlies programma's die worden aanbevolen om goed gewicht te verliezen. Sommige methoden zijn effectief voor sommige mensen en niet voor anderen.

Artsen kunnen schoot band chirurgie raden ook aan als een meer effectieve en alternatieve methode voor het houden van uw gewicht naar beneden permanent. Maar voordat u zich verbinden tot de operatie, het is altijd goed om een ​​second opinion te krijgen om ervoor te zorgen dat de aanbevelingen daadwerkelijk zal komen aan u. Hieronder vindt u enkele tips over hoe je een second opinion te krijgen voordat je gaat voor ronde band chirurgie.

  • Haal meer informatie over schoot band chirurgie. Het loont de moeite te worden ingelicht voordat het plegen van enige vorm van chirurgie. Meer te leren over de procedure, zal de voordelen en bijwerkingen helpen u wanneer u praat met uw arts bij de bespreking van de voor-en nadelen van de procedure.
  • Bel uw ziektekostenverzekering provider en vragen om een ​​lijst van artsen die ze kunnen aanbevelen die gespecialiseerd zijn in de schoot band chirurgie. U moet ook controleren of de operatie zal worden gedekt door uw ziektekostenverzekering. Sommige operaties vallen onder de cosmetische chirurgie categorie en komen niet in aanmerking voor vergoeding. Zorg ervoor dat de ronde band chirurgie wordt aanbevolen omdat er geen andere medische methoden die kunnen worden gebruikt om uw gewicht te houden op een normaal niveau op basis van uw leeftijd en lengte. Medische verzekeraars werken meestal met verschillende groepen van artsen en artsen in verschillende gebieden van specialisaties en u zal worden toegestaan ​​om in contact te komen met een groot aantal artsen binnen het netwerk.
  • Kijk voor een andere deskundige op schoot band chirurgie en bespreek uw geschiedenis met de nieuwe arts. Bespreek de bevindingen van uw eigen arts en vraag het advies van de tweede arts. Verschillende artsen hebben verschillende meningen over de procedure en de nieuwe arts kan weten van een nieuwere methode op basis van uw medische geschiedenis dat zal beter voor u zijn. Je moet ook bespreken de voors en tegens van deze nieuwe procedure en hoe het zich verhoudt tot schoot band chirurgie.
  • Indien het advies van de tweede arts is in principe hetzelfde als dat van uw eigen arts, dan is de uiteindelijke beslissing of u de operatie te hebben. Wees bereid om een ​​verandering van levensstijl hebben als je eenmaal hebt had de operatie. Er is een limiet op de hoeveelheid voedsel die je kunt en wat je kunt eten eten. Je hebt ook te minerale en vitamine supplementen voor de rest van je leven te nemen. Wees voorbereid, ook beter voor uw gezondheid te nemen, want het zal het makkelijker voor u om ziek na de operatie.


Als uw arts aangeraden de schoot band chirurgie

Hoe maak je een second opinion voordat schoot band chirurgie te krijgen. Haal meer informatie over schoot band chirurgie.
Hoe maak je een second opinion voordat schoot band chirurgie te krijgen. Haal meer informatie over schoot band chirurgie.

Als uw arts aangeraden de schoot band chirurgie, in de meeste gevallen de tweede arts zal instemmen met de aanbevelingen. Lap-band chirurgie en maag-bypass operatie zijn de meest effectieve vormen van chirurgie voor gewichtsverlies op dit moment. Zorg ervoor dat het wordt gedaan om medische redenen in aanmerking te komen voor medische verzekering.