E2h

Hoe maak je een schouder immobiliseren met een ace bandage

Schouder blessures komen vaak voor gebeurtenissen in een grote verscheidenheid aan sporten, variërend van traditionele sporten zoals basketbal en volleybal, aan extreme sporten zoals skateboarden en wakeboarden. Schouderblessures kunnen variëren van eenvoudige ontwrichtingen, om meer gecompliceerde fracturen en ligament tranen. Om eerste hulp te verlenen voor deze verwondingen, en om verdere verergering en verergering van eventuele verwondingen te voorkomen, zul je moeten leren hoe je een schouder immobiliseren met een ace bandage. Dit is een eenvoudige techniek die gemakkelijk zal zijn om te leren, dus volg deze eenvoudige stappen en u bent op uw weg naar het verstrekken van de hoeksteen van de eerste hulp voor de schouder blessures.

Hoe maak je een schouder immobiliseren met een ace bandage. De betrokken eerste stap is het plaatsen van de aas bandage rond je schouder.
Hoe maak je een schouder immobiliseren met een ace bandage. De betrokken eerste stap is het plaatsen van de aas bandage rond je schouder.
  • De betrokken eerste stap is het plaatsen van de aas bandage rond je schouder. Dit zal de basis voor uw immobilisatie. Zorg ervoor dat uw zwachtelen is stabiel en veilig. Het zal best u beginnen bovenaan de schouderbladen. Zet de eerste immobilisatie door het wikkelen het verband om de geblesseerde schouder twee keer. U zult door te geven om onder je armen, het houden van het bijzonder goed naar je oksels. Dit mag niet te los of te strak - te los, je dan niet aan de schouder te immobiliseren, terwijl als het te strak, je afgesneden circulatie, het voorkomen van genezing. Zorg ervoor dat je het zo strak mogelijk zonder pijn de schouder meer. Vergeet niet, je doel is het bieden van een solide basis voor de immobilisatie.
  • Je doet de eerste stap ten minste tweemaal. Nadat u uw tweede pas rond de geblesseerde schouder, neemt u de pleister. U heeft dan te brengen rond de achterkant, en bindt het over je borst. Het verband aanbrengt rond het lichaam, moet u rijdt onder de arm contralaterale om de geblesseerde schouder. Na het binden van zowel uw rug en borst, terug te brengen van de bandage om de gewonden punt van de schouder. Deze stap immobiliseert verder de geblesseerde schouder door het land dicht en het voorkomen van onnodige beweging. Net als in de eerder beschreven stap, moet u om het te houden zo strak een fit mogelijk zonder afsnijden van de bloedtoevoer of belemmerende ademhaling. De meeste eerste timers maken de fout overzealously aanscherping van de aas bandages, wat leidt tot ademhalingsproblemen en mogelijke verergering van letsel. De sleutelwoorden voor u om te onthouden zijn veilig en knus, niet strak.
  • Als je een verband dat lang genoeg is, kunt u verder immobilisatie van de schouder door met het verband nog een keer rond de rug en over de borst, en het veiligstellen van het op een niveau boven de elleboog van de gewonde arm in plaats van een punt boven het letsel. Dit zal een ander niveau van immobilisatie dat de schouder zullen zorgen in een stabiele wijze.
  • Maak nog een laatste rondje op de rug en onder de ongedeerde arm, en zet de aas bandage voor de borst met de bijgeleverde bandage sluiting.

Het zal voor u het beste om te oefenen op de niet-gewonde mensen om het vertrouwen en beheersing van deze eenvoudige procedure te krijgen. Vergeet niet om kalmte te bewaren tijdens de binding. Niet verergeren eventuele verwondingen door het maken van onnodige bewegingen.