E2h

Hoe maak je een piercing te behandelen

Onder de vele soorten van het lichaam modificaties mensen de praktijk

Onder de vele soorten van het lichaam modificaties mensen de praktijk, piercing heeft de neiging om de meest voorkomende, met oor piercing is de meest voorkomende. Andere populaire lokaties piercings worden gedaan op onder meer de neus, de lip, de tong, de navel, en andere meer intieme delen van het lichaam. Maar of de piercing wordt gedaan voor religieuze, spirituele, esthetische of persoonlijke redenen, een goede verzorging van je lichaam piercing is belangrijk. Er is altijd de mogelijkheid van infectie, allergische reactie en in sommige gevallen zelfs afwijzing van de invasieve object.

Hoe maak je een piercing te behandelen. Houd de piercing schoon.
Hoe maak je een piercing te behandelen. Houd de piercing schoon.

  • Houd de piercing schoon: Terwijl de werkelijke genezing tijd die nodig is voor een piercing is afhankelijk van het soort piercing, zorg voor de piercing is over het algemeen hetzelfde. Een piercing is een wond met een vreemd voorwerp in het lichaam ingebracht. Tenzij er voldoende zorg wordt onderhouden, kan infectie gemakkelijk ingesteld inch Vergeet niet om grondig uw handen wassen voordat u de piercing.
  • Voor tong piercings: voorzichtig Spoel de tongpiercing na iets anders dan water om te voorkomen dat besmetting van de wond. Zorg ervoor dat de ballen op de barbell goed op hun plaats. Verwacht zwelling tijdens de eerste paar dagen, als de wond is nog steeds zeer vers. U kunt ijs om de zwelling kalmeren, hoewel koud water wordt aanbevolen, aangezien er minder kans op pijn van direct contact met de koude bron.
  • Blijf bij verdunde mondwater bij het ​​schoonmaken van de piercing. Tijdens het poetsen proberen te vermijden het raken van de barbell tot irritatie van de wond te voorkomen. Zodra de zwelling is afgenomen, opnieuw bezoek uw piercer om de barbell vervangen door een kortere.
  • Voor facial piercings: Piercings van dit type vereisen typisch reinigende tweemaal daags, tenzij de omgeving is blootgesteld aan vuil of andere verontreinigingen. Als de piercing heeft elke lozing, verwijdert u deze met het gebruik van een wattenstaafje en warm water. Desinfectiemiddel worden gebruikt. Vergeet niet om de sieraden te draaien meerdere keren tijdens het schoonmaken om te helpen genezing mogelijk te maken. De douche is de beste plek om reiniging van gezicht piercings te vergemakkelijken. Voorzichtig de zeep te werken in een rijk schuim rond de piercing gebied dan voorzichtig draai de sieraden een paar keer terwijl u spoelen de zeep weg. Zorg ervoor dat de piercing droog met behulp van een tissue dep.
  • Vecht tegen de drang om het te likken! Hoewel het misschien een menselijke gewoonte om een wond op een vinger likken zijn, te vermijden waardoor de genezing nog piercing in contact te komen met speeksel (of het nu uw eigen, of andere) als speeksel kan bacteriën bevatten die mogelijk het infecteren.
  • Let op de omgeving van de piercing is in: maakt niet uit hoe hard schoon je je piercing, blootstelling aan irriterende stoffen kan verergeren. Dus voor tong of lip piercings, vermijd gekruid eten en warme soepen indien mogelijk. Ook bewust zijn dat alcohol kan overmatig bloeden en zwelling veroorzaken tijdens de eerste twee weken van genezing.
  • Voor andere piercings, niet bloot te stellen de genezing nog piercing mogelijke bronnen van bacteriën. Spa's en openbare zwembaden zijn goede voorbeelden die het best worden vermeden. Fysieke irriterende zoals delen van kleding die in contact komen met het doordringen, moet ook worden opgemerkt. Voor het oor piercings, erg waar u uw mobiele telefoon!


Ten slotte

Ten slotte, op de uitkijk staan ​​voor allergieën! Sommige mensen kunnen ontdekken hun lichaam reageert negatief op bepaalde metalen. Het is tijdens deze reiniging en genezing de eerste fase kan het best merken zulke tekenen. Wees op de uitkijk voor zwelling en roodheid die lijkt niet af te nemen. Als de piercing niet lijkt te worden steeds beter, of ontwikkelt intense pijn of een vieze geur, is het het beste om het te laten nakijken door een professional zo snel mogelijk.