E2h

Hoe maak je een navelstrengbloed bank te vinden

Je weet hoe je navelstrengbloed opslag te begrijpen en nu moet je weten hoe je een navelstrengbloed bank te vinden.

Hoe maak je een navelstrengbloed bank te vinden. Dat wil niet zeggen dat de particuliere donatie is een slecht idee.
Hoe maak je een navelstrengbloed bank te vinden. Dat wil niet zeggen dat de particuliere donatie is een slecht idee.

De eerste beslissing te maken is of u wilt een openbare of particuliere navelstrengbloed bank te gebruiken. Dit is een aspect van navelstrengbloed opslag die de controverse draagt. Ziet u het navelstrengbloed op te slaan in een particuliere instelling voor het gebruik van uw eigen familie, of heb je het doneren aan een openbare voorziening voor gebruik door iedereen die het nodig heeft?

De voordelen van openbare donatie:

  1. Openbare donatie draagt ​​geen kosten voor jou.
  2. Navelstrengbloed in een openbare bank is veel meer kans om te worden gebruikt door iemand die het nodig heeft, want het is toegankelijk voor de bevolking als geheel in plaats van alleen je eigen familie.
  3. Prive navelstrengbloed opslag niet biologische verzekering voor uw baby, omdat deze bedrijven beweren zou. In feite, is het zeer zeldzaam dat kinderen hun eigen navelstrengbloed te gebruiken als het bloed voorwaarde die ze nodig hebben de transplantatie voor al in hun eigen bloed. Volgens F. Leonard johnson, MD van Oregon Health Sciences University , slechts 1 patiënt in 9 die zich ontwikkelt dit soort voorwaarden zouden kunnen profiteren van een autologe transplantatie (een transplantatie van bloed of beenmerg van hun eigen lichaam).
  4. Als om wat voor reden dan het navelstrengbloed niet aan de criteria voor transplantatie, zullen veel openbare banken doneren voor medisch onderzoek in plaats van het verwijderen van het.

Dat wil niet zeggen dat de particuliere donatie is een slecht idee

Om een ​​navelstrengbloed bank te vinden.
Om een ​​navelstrengbloed bank te vinden.

Dat wil niet zeggen dat de particuliere donatie is een slecht idee. Gezinnen die al een kind met een ziekte die een navelstrengbloed donatie, of families met een voorgeschiedenis van deze ziekten kan verlangen Misschien wilt u een prive-navelstrengbloed opslag overwegen. Ook moet je een aantal openbare bloedbanken niet gebruiken gedoneerd navelstrengbloed voor transplantatie, maar het te verkopen voor onderzoek. Sommige van deze onderzoeken organzations zijn for-profit bedrijven in plaats van ziekenhuizen en universiteiten.

Op het einde, de dispositie van het snoer bloed van uw baby is als de dispositie van uw geld. Het is jouw keuze, niemand anders, of u wenst te doneren aan een liefdadige instelling of het te houden voor persoonlijk gebruik.

Om een ​​navelstrengbloed bank te vinden

Om een ​​navelstrengbloed bank te vinden, zijn er online bronnen die u kunt raadplegen. De Nationale Marrow Donor Program , die ook bezighoudt met navelstrengbloed donatie, heeft een lijst van de openbare navelstrengbloed banken. Een ouders moeten weten over navelstrengbloed banken lijsten private navelstrengbloed banken en heeft informatie om te helpen bij het ​​kiezen van een openbare bank.