E2h

Hoe maak je een medicijn bal kiezen

Allereerst

Allereerst, wat zijn de geneeskunde ballen? Geneeskunde ballen zijn vinyl, rubber of leer-gewogen ballen die gebruikt worden voor kracht-en conditietraining. Het is erg belangrijk dat u de juiste medicijnen bal afhankelijk van uw specifieke behoeften. Lees verder voor de aanwijzingen om te onthouden bij het kiezen van een geneesmiddel bal:

Hoe maak je een medicijn bal kiezen. Kies een lichtere medicijn bal als je net begint.
Hoe maak je een medicijn bal kiezen. Kies een lichtere medicijn bal als je net begint.

  • Kies een lichtere medicijn bal als je net begint. Dit is het beste ding om te doen, dat je niet zou laten je spieren uit te oefenen inspanning dat het niet wordt gebruikt om nog niet. Geleidelijk aan toe te voegen aan de gewichten als uw spieren te ontwikkelen. Kies uit de beschikbare gewichten tussen 1 en 30 pond.
  • Ken de soort materiaal dat je zou gebruiken. Soft gel geneeskunde ballen, die zijn ingesloten in zacht vinyl covers en zijn voornamelijk gemaakt van gel vullingen, zijn het best gebruikt voor het gooien van oefeningen. Leder medicijnballen, daarentegen, worden gebruikt voor buikspieren, ze kunnen ook worden gebruikt voor het gooien, omdat ze gemakkelijk te hanteren. Met lucht gevulde geneeskunde ballen, die zijn licht en veerkrachtig, worden vaak gebruikt voor weerstand opleiding.
  • Hier krijg je een zware medicijn bal als je wilt krachttraining doen. Wilt u uw kracht te verbeteren, kun je zwaarder geneeskunde ballen te kopen en te gebruiken voor oefeningen zoals borst duwt, squats en lunges lopen. Om de beste gewicht voor u berekenen, kunt u de aanschaf van een medicijn bal die weegt binnen 30 tot 50% van de gewichten die u gewend bent.
  • Kies een medicijn bal met handgrepen. Bij aankoop van een medicijn bal, probeer deze ingedrukt terwijl je de oefening doet bewegingen die u van plan bent te doen met hen. Als je het gevoel dat ze te glad en je de neiging om de controle over hen te verliezen te veel, dan is uw beste optie is de aanschaf van merken die hebben ingebouwde handgrepen.
  • Kies een maat, afhankelijk van uw eigen lengte. Zodat je zou kunnen hebben een betere controle over uw geneesmiddel bal, is het belangrijk dat u er een aanschaffen die evenredig is met je eigen lichaam type. Een andere overweging is je doel voor het gebruik ervan: als je wilt gebruiken als voor snelheid opleiding, moet je een kleinere medicijn bal te kopen, maar als je wilt om het te gebruiken voor kracht-of conditietraining, een grotere is meer aan te bevelen.
  • Vraag naar aanbevelingen. Als je een personal trainer, is het best dat je zijn professioneel advies in te winnen, zodat je zou weten het medicijn bal specificaties die u nodig zou hebben op basis van uw fitness-doelen en uw huidige situatie.
  • Blader door de geneeskunde ballen online. Maar het is een goed idee om fysiek uit te proberen geneeskunde ballen dus je zou ze te testen voor het gewicht en de grootte, maar ook goed is dat je wat tijd bladeren door beschikbare degenen op het internet door te brengen, zodat je zou op zijn minst een idee over hun prijzen. Sommige websites die u zou kunnen controleren van het volgende omvatten: medball.com , karatedepot.com en boxingdepot.com .

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de richtlijnen voor het kiezen van een medicijn bal. Vergeet niet, het is echt allemaal om het bepalen van uw fitness-doelen, samen met uw huidige situatie, met het oog op de beste apparatuur voor u te vinden.