E2h

Hoe maak je een grapefruit zaad extract hand sanitizer gel maken

Diverse besmettelijke ziekten worden gemakkelijk verspreid door de handen. Daarom veelvuldig handen wassen is een must om af te weren ziekte-veroorzakende bacteriën die worden overgedragen door frequent contact met andere personen. Er zijn momenten al bij het wassen van de handen is niet mogelijk, in het bijzonder wanneer er geen water beschikbaar is. In deze situatie met behulp van een hand sanitizer is uw beste optie. En toch hand sanitizer gel kan brengen extra kosten aan uw boodschappenlijstje, zodat je net zo goed je eigen te maken met het gebruik van natuurlijke fruitextracten.

Grapefruit zaad extract is een zeer krachtige ingrediënt in het maken van een hand sanitizer gel. Het heeft stoffen die effectief kan zijn in de strijd tegen schadelijke kiemen. En omdat het is allemaal natuurlijk, zal het niet leiden tot allergieën of bijwerkingen zelfs op de gevoelige huid.

Hoe maak je een grapefruit zaad extract hand sanitizer gel maken. Koop de ingrediënten in het maken van de gel.
Hoe maak je een grapefruit zaad extract hand sanitizer gel maken. Koop de ingrediënten in het maken van de gel.

Volg deze stappen bij het maken van een grapefruit zaad extract:

  1. Koop de ingrediënten in het maken van de gel. U moet grapefruit zaad extract en Aloe vera gel. U kunt ook andere stoffen, zoals tea tree olie en pepermunt olie om de gel te geven een duidelijke geur. Zorg ervoor dat de aloë vera gel is puur en dat er geen additieven zijn vermengd. Inmiddels is de andere essenties moet ook van goede kwaliteit zijn, zonder agressieve ingrediënten toegevoegd.
  2. In een kom, meng de aloë vera en grapefruit zaad extract met sommige delen van pepermunt olie of tea tree olie. De meting ratio moet vier gram pure Aloë vera tot twaalf druppels grapefruit zaad extract zijn. Of, als je een kleinere maat van het mengsel, doe het met een ounce aloë vera gel gecombineerd met drie druppels grapefruit zaad extract. U kunt de metingen als u wilt, terwijl het toevoegen van meer van de Peppermint of Tea Tree olie, afhankelijk van hoe sterk je de geur te zijn. Als het mengsel wordt waterig, voeg meer aloë vera gel.
  3. Het mengsel blijft gedurende enkele minuten, zodat het dikker en gel.
  4. Giet het mengsel in een lege knijpfles. U mag deze opnieuw een oude knijpfles voor gels of een kopen bij farmaceutische en huishoudelijke aanbod winkels. Als er geen gel flessen beschikbaar zijn, kunt u elke vorm van afgedekte container te gebruiken met een smalle tuit.
  5. Schrijf het etiket op de fles. Vermeld de datum waarop u de gel en de datum gemaakt wanneer het vervalt. Zelfgemaakte brouwsels duren meestal een jaar. Noteer de ingrediënten, zodat iedereen die het gaat gebruiken is zich bewust van zijn componenten.

Deze grapefruit zaad extract hand sanitizer gel is een natuurlijk en onschadelijk antiseptische die u kunt zelfs gebruik maken van op allergie gevoelige huid. De aloë vera-component heeft ook een geweldige vochtinbrengende crème en de huid zachter effect dus je kunt gebruik maken van het spaarzaam en vaak. U kunt dragen uw fles grapefruit zaad extract hand sanitizer gel in je tas of auto voor uw gebruik op elk moment. Om de gel te gebruiken, breng dan een ruime hoeveelheid op je handen en wrijf het geheel een paar seconden totdat het verdampt.