E2h

Hoe maak je een glutenvrij peuter voeden

Het voeden van uw peuter is een moeilijke taak

Het voeden van uw peuter is een moeilijke taak. Het meet je geduld als ouder, en de creativiteit over hoe om ze te laten eten wat je wilt dat ze te eten. Het is nog moeilijker om je kind glutenvrije levensmiddelen te eten, omdat deze mogelijk niet lekker of om een ​​andere redenen waarom peuters niet eten ze op. Het is goed om te weten dat er verschillende manieren om de smaak van deze glutenvrije producten te verbeteren.

Controleer het etiket. Zorg ervoor dat u voedseletiketten controleren of er geen glutengehalte. Sommige levensmiddelenproducenten zou niet voedingsmiddelen met gluten rechtstreeks ingrediënten, maar dit als conserveermiddel.

Hoe maak je een glutenvrij peuter voeden. Controleer het etiket.
Hoe maak je een glutenvrij peuter voeden. Controleer het etiket.

Converteer hun favoriete voedsel. Peuter jaren zijn de jaren van exploratie. Ze verkennen alles in hun omgeving, in het bijzonder voedsel. Als ze iets dat is aantrekkelijk voor hun smaakpapillen (en vaak niet aantrekkelijk voor hun gezondheid) te vinden, hebben ze de neiging om het hun favoriet. Ze eten alleen wat ze willen. Dit is de reden waarom peuters gaan vaak voor levensmiddelen die te zoet of zout. U kunt converteren dat deze favoriete voedsel door het koken een andere versie die dezelfde smaak heeft, maar zonder gluten.

Voedsel voor de zoetekauw. Peuters graag zoete voedingsmiddelen en vaak tijd afkeer fruit en groenten te eten. Waarom niet proberen om deze te combineren? U kunt wat ze willen in een levensmiddel te voldoen zonder afbreuk te doen aan hun gezondheid. U kunt proberen het mengen van bessen om uw pannenkoeken, of honing als pannenkoek siroop. U kunt ook fruitshakes gemaakt van keuze fruit, gezoet met melk (of yoghurt) die u en uw kinderen kunnen genieten.

Snacks voor uw peuters. Veel ouders

Snacks voor uw peuters. Veel ouders, vooral degenen die wonen in sterk verstedelijkte gemeenten of steden, hebben niet de tijd om deze gluten-vrij voedsel te maken. Gelukkig zijn er beschikbaar snacks die zijn glutenvrij. Kijk voor merken die glutenvrije snacks mee te nemen. Deze zijn meestal gemaakt speciaal voor kinderen. Deze zijn ook handig, zodat u kunt een glutenvrij consumptie, zelfs terwijl het raken van de weg.

Laat ze helpen. Toestaan ​​van uw kind om u te helpen bij het ​​koken van uw glutenvrije levensmiddelen kan gewoon om ze zo opgewonden als je bent. Zij eten meer dan ze gewoonlijk doen, want er is een soort van trots dat ze zelf geholpen in de voorbereiding. Dit is ook van toepassing bij het monteren van sandwiches en alle andere zelfgemaakte snacks.

Het voeden van uw peuter is een moeilijke taak. Converteer hun favoriete voedsel.
Het voeden van uw peuter is een moeilijke taak. Converteer hun favoriete voedsel.

Om te zetten. Tricking je kind in het eten van gluten-vrij voedsel is goed. Maar het is beter dat ze zullen leren om dit te doen op hun eigen. U kunt beginnen door ze, eenmaal per dag, met een of twee glutenvrije levensmiddelen, of fruit en groenten. Probeer om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken, omdat ze willen items die zijn kleurrijk en interessant. Eet ook wat je hen te dienen. Wees een goed voorbeeld van een gezonde eter.

Elke taak die aan u wordt toegediend kan gemakkelijker worden gemaakt met creativiteit en deskundige bediening. Dit is zeer waar, zelfs in het geven van uw kostbare kinderen de gezonde optie van het vermijden van gluten in hun voeding.

Glutenvrije diëten zijn vaak een verhaal voor mensen die lijden aan verschillende aandoeningen gerelateerd aan gluten in de voeding. Dit kan voedselallergieën, dermatitis en dergelijke.