E2h

Hoe maak je een giftige dikke darm te reinigen

De conditie van uw ontlasting zegt iets over je gezondheid

De conditie van uw ontlasting zegt iets over je gezondheid. Stinky kruk zou kunnen betekenen dat u voldoende vezelrijk voedsel gegeten. Grijs of bleke ontlasting kan betekenen dat u lijdt aan levercirrose, chronische pancreatitis, hepatitis, parasitaire infecties, en galstenen. Dat is de reden waarom veel deskundigen zeggen dat het hebben van gezonde ontlasting en de algehele lichaam wellness start van een gezonde dikke darm. Zelfs als uw dikke darm is giftig, is er nog een manier om uw wellness-dubbele punt zuivering te verbeteren.

Hoe maak je een giftige dikke darm te reinigen. Eet meer rauwe groenten en fruit.
Hoe maak je een giftige dikke darm te reinigen. Eet meer rauwe groenten en fruit.

Cleansing een dubbele punt zal niet alleen verminderen uw kansen op het ontwikkelen van darmkanker. De gezondheid van uw dikke darm van invloed op de algehele welzijn van je lichaam. Het probleem is, de dikke darm voorraden vuil. Dat is de reden waarom regelmatige stoelgang wordt aanbevolen. Hoe langer de ontlasting blijven, hoe meer kans ze hebben om gifstoffen te bouwen. Het reinigen van de dikke darm moet worden gedaan, ook door het volgen van de onderstaande tips:

  • Eet meer rauwe groenten en fruit. Dit zijn wat de natuur wil dat we eten in ieder geval. Rauwe groenten en fruit hebben meer voedingsstoffen en zijn meer geschikt voor de spijsvertering. Je hoeft niet te gekookt voedsel te elimineren in een keer. Begin door het vermijden van gefrituurde voedingsmiddelen. Zelfs gekookte voedingsmiddelen zijn niet geadviseerd. Roerbak is oke, maar stomen voedsel is altijd beter.
  • Neem meer probiotica. Dit zijn de zogenaamde goede bacteriën in de maag dat schadelijke bacteriën te elimineren. Hoe meer goede bacteriën uw maag heeft, des te beter je spijsvertering zal zijn. Dat betekent ook dat u een gezondere dikke darm hebben. Probiotica drinken en capsules zijn op grote schaal beschikbaar. Yoghurt en Tufo hebben een rijke probiotica inhoud.
  • Vasten. Hebt u zich ooit afgevraagd waarom bijna alle grote religies zijn die hun volgelingen te vasten doen? Het is voor het reinigen van de dikke darm, niet echt om je lijden. Religieuze leiders kennen de voordelen van het hebben van een gezonde dikke darm. Het is meer dan alleen de fysieke voordelen. Een schonere colon bevordert een betere denken en sterkere emoties.
  • Vasten heeft vele vormen. Andere mensen eten niet vast voedsel en ze alleen vruchtensappen en water. Er zijn mensen die alleen maar te elimineren het eten van vlees, terwijl anderen vasthouden aan het eten van alleen rauwe groenten en fruit. Natuurlijk, de beste vasten is het water snel. Drink alleen gezuiverd water in een week en uw dikke darm zal worden gereinigd.
  • Wat voor soort vasten die u kiest zal altijd de juiste voorbereiding en eindigend proces. U hoeft niet gewoon beginnen met het vasten morgen of beëindigen na een week. Er zijn bepaalde procedures die u moet volgen om ervoor te zorgen dat uw vasten zal zijn veilig en effectief. Raadpleeg een deskundige over de juiste vasten.
  • Gebruik dubbele punt zuivering kit. Dankzij de toegenomen belangstelling voor gezondere dikke darm, zijn veel fabrikanten al de verkoop van dubbele punt zuivering kits. Echter, pas op voor het kopen van zomaar een kit. Zorg ervoor dat je niet opgelicht door het kopen van de meest gerenommeerde kit op de markt. Deze kit heeft al instructies. Gewoon zorgvuldig volgen van deze en uw toxische dikke darm zal worden gereinigd.

Wacht niet tot je toxische dikke darm wordt meer giftige voordat je je realiseert dat zuivering is de beste oplossing voor uw probleem. Dubbele punt zuivering zal zeker vragen om een ​​veel geduld, inzet en discipline vormen je. Het is allemaal voor je eigen bestwil, toch. Zoals ze altijd zeggen, "geen pijn, geen winst."