E2h

Hoe maak je een gebroken brilmontuur te herstellen

Een lenzenvloeistof frame is de meest essentiële accessoire

Een lenzenvloeistof frame is de meest essentiële accessoire, als men gebruik maakt van een bril te helpen gezichtsvermogen te beschermen en beter lezen. Worden uw leesbril of zonnebril, het heb je ooit in een situatie komt waar ze werden gebroken en je moest het zonder hen? Voor alles wat je weet dat je uiteindelijk betalen veel geld om het te repareren krijgen door middel van een externe bron of pick-up een nieuw paar. En toe te voegen aan de ellende, kan het nieuwe frame niet aan uw look of kan ongemakkelijk zijn tijdens de eerste periode van gebruik. Voorkom deze gevaren door het volgen van een paar eenvoudige stappen om een ​​gebroken brilmontuur op uw eigen repareren.

Benodigd gereedschap:

Hoe maak je een gebroken brilmontuur te herstellen. Benodigd gereedschap.
Hoe maak je een gebroken brilmontuur te herstellen. Benodigd gereedschap.

 • Clear Nagellak / Remover
 • Orthodontische elastiekjes
 • Vergrootglas
 • Een loopneus / cyaan-acrylaat lijm op basis van
 • Wattenstaafjes / tandenstoker
 • Glazen Reparatie Kit of Miniature veiligheidsspeld
 • Tangen met tape op Tips

Soorten reparaties:

 • Als het scharnier is uitgestrekt - Gebruik een tang zoals vermeld in de 'gereedschap' hierboven, zodat de frames niet gescheurd of anderszins beschadigd zijn. Duw het scharnier voorzichtig terug op zijn plaats, gebruik dan een orthodontische rubberen band (deze zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij elke tandarts) of de kleinere rubberen ring (inbegrepen in de lenzenvloeistof reparatiekit) om de losse scharnier op zijn plaats houden.
 • Als de schroef los - Draai alle losse schroeven met de schroevendraaier die in de reparatieset. Een ander alternatief is het vlakke uiteinde van een mes om de schroeven.
 • Als de schroef verloren - Deze is eenvoudig, alles wat je hoeft te doen is deze vervangen door een schroef in uw lenzenvloeistof reparatieset. U kunt ook gebruik maken van een mini-veiligheidsspeld om het montuur bij elkaar te houden. Zorg ervoor dat u niet de schroef te dwingen in het gat omdat dit de strook van draden in het montuur kunnen beschadigen. Met behulp van een beetje duidelijk nagellak vast te houden en draai de scharnier schroef zal ook nuttig zijn.
 • Als de metalen scharnier is gebroken - Zorg ervoor dat u beide oppervlakken schoon te maken door het te wassen en af te schrapen alle verf of oude lijm. Met behulp van een tandenstoker, schar wat lijm op elk oppervlak, en samen en vast te houden gedurende ongeveer 60 seconden totdat de lijm te drogen.
 • Als de luidspreker blijft afglijden of is gebroken - Bevestig de losse of gebroken oortelefoon met behulp van een dunne cyano-acrylaat lijm. Zorg ervoor dat u een aceton gebaseerde nagellak remover voor het geval de lijm sticks gebruiken om uw huid.

Tips:

Een lenzenvloeistof frame is de meest essentiële accessoire. Als het scharnier is uitgestrekt.
Een lenzenvloeistof frame is de meest essentiële accessoire. Als het scharnier is uitgestrekt.

Het is noodzakelijk u de schade voordat u begint te werken op het, zij het een kleine schroef die los of verloren, een gebroken of een uitgestrekt scharnier. Zorg ervoor dat u een levering van tools om uw gebroken brilmontuur te herstellen.

Er zijn drie C's die het geheim houden om een ​​goede verlijming: Reiniging, Klem en uitharden. Het is noodzakelijk om het bezit van een lenzenvloeistof reparatieset, gemakkelijk verkrijgbaar online of bij hardware of drogisterijen. Dit helpt vast te stellen op de minuut reparatie problemen die je kunt tegenkomen met uw lenzenvloeistof frame. De eenvoudigste lenzenvloeistof reparatieset bevat een metalen schroevendraaier en scharnier schroeven voor frames die het meest worden gebruikt. U zult ook moeten ervoor zorgen dat u niet snel hechting lijm te gebruiken om uw lenzen vast te zetten zoals u zult niet in staat zijn om ze te verwijderen in de toekomst. Vermijd smeren een van de lijm op uw huid, ogen of oren, als je dat doet, spoel de bewuste gebied met veel koud water, raadpleeg dan een arts zo snel mogelijk. Reinig uw lenzenvloeistof frame met alcohol en een zachte doek op een regelmatige basis, zodat u ze in een geval als deze niet in gebruik is. Dit zal ervoor zorgen langdurig gebruik.

Dus als je op een dag wakker te vinden uw brilmontuur gebroken of verliezen, je weet nu precies hoe je gebroken brilmontuur herstellen!