E2h

Hoe maak je een gasachtig baby te helpen

Als uw baby gas, kan dat een van de meest pijnlijke en ongemakkelijke dingen die hij ooit heeft meegemaakt in zijn jonge leven. Gas is te wijten aan zijn onderontwikkeld spijsvertering, en het wordt veroorzaakt door gasbellen (van de voedingsstoffen in zijn melk of omdat hij slikte te veel lucht), die werd gevangen in zijn maag of darmen. Als je baby last heeft van gas, hier zijn dingen die je zou kunnen doen om hem te helpen:

Identificeer als je baby last heeft van gas. Als uw baby gas, zal hij zeker huilen als hij pijn heeft. Een winderige baby's huilen is hoog en hectische (in vergelijking met toen hij net verveelt zich, hongerig of nat).

Burp uw baby. Dit is een van de beste manieren die je kunt doen. De meest voorkomende manier van het induceren van uw baby te boeren en het vrijkomen gas is door hem over je schouder (vergeet niet om een ​​luier doek op je schouder voor het geval dat hij kotst!), Met zijn kleine hoofd over je schouder meekijkt. Klop zachtjes of wrijven zijn rug (niet te hard).

In het geval dat het niet werkt

In het geval dat het niet werkt, kunt u proberen andere posities, omdat dit zou kunnen helpen veroorzaken gas beter. Leg een luier doek op je schoot, leg je baby naar beneden op, dan wrijven of kloppen zijn rug. Nogmaals, je missie hier is om uw baby te bewegen het gas los in zijn buik.

Hoe maak je een gasachtig baby te helpen. Identificeer als je baby last heeft van gas.
Hoe maak je een gasachtig baby te helpen. Identificeer als je baby last heeft van gas.

Maak uw baby te doen fiets bewegingen. De sleutel hier is om de gassen in de maag van je baby of darmen te krijgen om te gaan vrij en in beweging te krijgen. Net leg je baby op een bed op zijn rug, grijp dan zijn enkels en beweeg zijn benen in een fiets beweging: zorg ervoor dat zijn knieën zijn buik aan te raken.

Laat je baby bewegen de vloer in zijn buik. Om druk uit te oefenen op zijn buik, laat hem neer op de mat op de grond, buik-down en laat hem bewegen een beetje in deze positie.

Bounce uw baby. Licht stuiteren uw baby tijdens het verschuiven hem rond. Dit zal helpen bewegen rond het gas in zijn maag, plus het kan entertainen hem, zodat hij zou kunnen stoppen met huilen.

In het geval dat het niet werkt. Maak uw baby te doen fiets bewegingen.
In het geval dat het niet werkt. Maak uw baby te doen fiets bewegingen.

Masseer je baby's buikje. Gebruik wat zachte baby-olie en wrijf de kussentjes van je vingers (nooit betrekken je nagels!) Rond de buik van uw baby in een cirkelvormige beweging, van onder zijn ribbenkast naar boven zijn luier gebied.

Weten hoe om te helpen uw baby te voorkomen gas. Allereerst moet je nooit laten je baby zuigen op een lege fles (wat denk je hij zet in zijn spijsverteringssysteem? Dat klopt, gas). U kunt ook om te informeren met kinderarts uw baby over de beste zuigelingenvoeding die makkelijker te verteren en zal daarom niet leiden tot te veel gas. Als je borstvoeding geeft, moet u voorkomen dat voedsel zoals cafeïne, zuivel en bonen, want deze kunnen te veel gas veroorzaken dat uw baby kan worden inname.

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop u kunt een mijngashoudende baby te helpen. Vergeet niet, gewoon geduldig en er zeker van zijn dat als je de juiste technieken, uw baby zal goed en wel in een mum van tijd.