E2h

Hoe maak je een formule voor een koliek baby te kiezen

Als je baby heeft de neiging om te huilen voor wat lijkt een eeuwigheid tijdens dezelfde uren elke dag, voor wat lijkt op geen enkele reden, kan ze worden ervaren koliek. Strikt genomen is koliek geen ziekte en geen een voorgeschreven geneesmiddel. Hoewel baby's ervaring koliek tijdens hun tweede-derde maand, het goede nieuws is dat het meestal zakt en geleidelijk verdwijnt door hun zesde maand. In de tussentijd, hoe zal u in staat om uw baby pijn te verlichten tijdens de tijd dat ze ervaart koliek? Een manier is om aan te passen haar formule. Vergeet niet: als u vermoedt dat uw baby koliek, moet je overleggen met kinderarts uw baby. Deze stap is vooral belangrijk voordat u eventuele aanpassingen van de formule van uw baby. Met dat gezegd zijnde, hier zijn enkele manieren om een ​​formule voor een koliek baby te kiezen:

Hoe maak je een formule voor een koliek baby te kiezen. Kies een baby formule die is lactosevrij.
Hoe maak je een formule voor een koliek baby te kiezen. Kies een baby formule die is lactosevrij.

  • Kies een baby formule die is lactosevrij Ongeveer 25% van de pasgeborenen wordt vastgesteld dat lactose-intolerantie;. Deze baby's vindt u op basis van melk formules (en hun suikers) is nogal moeilijk te verteren. Met dit in gedachten, kun je in plaats daarvan kiezen voor soja-gebaseerde formules of hypoallergene formules.
  • Kies een gemakkelijk te verteren formule. Als je baby niet lactose-intolerantie immers het gewoon kan zijn dat de op basis van melk formule die ze krijgt is moeilijk voor haar om te verteren. Er zijn beschikbare substituten met gemakkelijk te verteren melk eiwitten, zoals Aptamil Baby Formula Milk and Carnation Goede Start formule.
  • Bezoek babyvoeding websites. Dit is om u te helpen eventueel kortingen op baby-melk (of melkvervanger) formules die zal helpen verlichten uw koliek baby symptomen scoren. Wees ervan bewust dat formule merken die helpen verlichten koliek meestal duurder zijn dan de gewone merken. Doe mailinglijsten en je aanmeld voor waarschuwingen wanneer ze voortdurend promo's en kortingen.
  • . Weet hoe je babyflessen Kies een van de factoren die verder verergeren van een baby koliek symptomen is gas, hoe meer gas neemt ze in, hoe slechter haar kleine buik kunnen voelen, en hoe meer ze zal haar ongemak uiten door te huilen. Dat is waarom, afgezien van de formule zelf, moet je er ook voor kiezen babyflessen die bijdragen tot het verminderen van uw baby inname van gas. Er zijn speciaal gemaakte flessen die een overmaat aan gas elimineert, zoals Dr Natuurlijke stroming Brown's baby fles en Born free brede hals-flessen .
  • Probeer andere koliek remedies. Sommige studies tonen aan dat probiotica effectief kan een koliek baby symptomen te verminderen. Een merk u kunt uitproberen (weer met de kinderarts goedkeuring) is de Biogaia probiotica druppels .
  • Weet van andere manieren om uw baby's huilen aan te pakken. Gelukkig zijn er vele andere manieren die u kunt doen om uw baby ongemak te verminderen. Bekijk dit echt nuttig artikel over hoe je mijngashoudende baby's te verlichten.

Vergeet niet

Vergeet niet, kan het erg moeilijk zijn om te gaan met een koliek baby, maar het is goed om te onthouden dat dit niet een permanente toestand en wat je echt nodig hebt is het geduld om dit uit te rijden tot je baby ontgroeit haar symptomen. In de tussentijd, het helpt om te weten dat de bovenstaande tips, zodat u kunt dingen makkelijker te maken voor zowel uw baby en u. En met kinderarts uw baby als uw bondgenoot, moet u in staat om uit deze hele periode ongedeerd. Veel succes, en hoop dat dit geholpen!