E2h

Hoe maak je een duurzame cold pack om pijnlijke spieren te verlichten maken

Pijnlijke spieren kan te wijten zijn van een heleboel dingen - van het doen van inspannende activiteiten zoals slapen of zitten onhandig of in een ongemakkelijke positie, het tillen van zware voorwerpen met een onjuiste houding, het doen van een intense work-out of het doen van bewegingsactiviteiten zonder strekken.

Pijnlijke spieren kan worden behandeld met warmte en koude packs, zowel therapeutische voordelen biedt in pijnverlichting. Meestal wordt koude kompres gebruikt om te gaan met pijnlijke spieren omdat het gemakkelijker te bereiden.

De voordelen van het gebruik van koude kompressen zijn de volgende: Het vermindert en verlicht de pijn, vermindert acute zwelling, en het verlaagt weefselschade en bevordert de genezing.

Hoe maak je een duurzame cold pack om pijnlijke spieren te verlichten maken. Bepaal de grootte van de duurzame cold pack die u wilt maken.
Hoe maak je een duurzame cold pack om pijnlijke spieren te verlichten maken. Bepaal de grootte van de duurzame cold pack die u wilt maken.

Een goedkope en meest praktische manier om koud kompres aan een pijnlijke spier is het gebruik van een zak bevroren maïs. Als je niet altijd stapelen sommige likdoorns in de koelkast, kunt u gewoon gebruik maken van uw eigen duurzame cold pack met het gebruik van een naaimachine of gewoon naaien met de hand. Het cold-pack formaat zou afhangen van hoe groot of klein je zou willen dat het is. U kunt ook verschillende formaten voor verschillende gelegenheden.

Hier zijn een aantal dingen die je nodig hebt om uw eigen duurzame cold pack te maken: Draagbare naaimachine, gebruikt of nieuw kussensloop, rauwe rijst of bonen, nylon draad, schaar en naald.

Volg gewoon deze eenvoudige stappen.

  • Bepaal de grootte van de duurzame cold pack die u wilt maken. Als je eenmaal hebt besloten op de grootte van de cold pack, snijd de stof het toevoegen van een 2-inch toelage zowel in lengte en breedte. Dit maakt de stof een beetje groter is dan de exacte grootte die u wilt maken. Snij twee stukken van gelijke grootte.
  • Naai de stukken stof. Naai de stof en laat een klein gaatje in het ene uiteinde van de stof, het creëren van een zak als opening. U kunt met de hand naaien de stof of u kunt uw naaimachine.
  • Zet rijst of bonen in de zak van het weefsel. Vul niet de zak met rijst of bonen. Net zo genoeg zetten dat als je de opening van de verpakking naaien, het zal worden gevormd rond het lichaamsdeel waar je zou willen zetten.
  • Naai de zak gesloten is. Vergeet niet om de naden naar binnen om het meer duurzaam. Zodra de zak is genaaid, kunt u controleren of zijn volheid door erin te knijpen om te zien of er enige ongevuld plek.
  • Laat het afkoelen. Plaats de genaaide duurzame cold pack in de vriezer, die dan zou klaar voor gebruik na 2 uur.
  • Aanvullende richtlijnen. Om de duurzame cold pack's netheid en versheid te garanderen, is het raadzaam dat u Ziploc zakken te gebruiken. Het maken van verschillende cold pack maten voor verschillende lichaamsdelen is ook een aanrader. In plaats van rijst of bonen, kunnen gemalen walnoot schelpen ook gebruikt worden als vulstof in uw cold pack. In het geval dat de duurzame cold pack krijgt vuile of natte, kunt u nog steeds gebruiken door ze in een hersluitbaar zakje en wikkel het met een doek of handdoek.