E2h

Hoe maak je een donzen kussen te maken

In de snelle levensstijl van vandaag

In de snelle levensstijl van vandaag, is de slaap uitgegroeid tot een luxe. Mensen bezuinigen op hun broodnodige slaap tijd om meer werk, klusjes, en activiteiten tegemoet te komen. Hoewel het verkrijgen van de voorgeschreven 8 uur slaap is belangrijk, zijn artsen in recente medische studies zeggen dat het niet de lengte van de tijd een persoon slaapt dat telt, maar wat nog belangrijker is, het is de kwaliteit van de slaap dat een persoon krijgt.

Een van de belangrijkste factoren die bijdragen aan een perfecte avond van shut-eye is het verkrijgen van de juiste ondersteuning en comfort met uw kussen. Het vinden van de perfecte kussen is een frustratie van veel mensen, zelfs met de honderden merken beschikbaar in de markt. Maar je moet niet afval meer geld of toch weer teleurgesteld worden als je je eigen donzen kussen te maken. Pas het volgens uw behoeften. Maak kussens zo zacht of een bedrijf als u wilt en in elke grootte die u verkiest. U kunt zelfs kussens voor verschillende slaaphouding. Het bereiken van een goede nachtrust mogelijk is. Hier is hoe.

  • Voorbereiding. Je hebt nodig: doek is ademend en dat heeft een lichte stretch, naald, draad, spelden, kleermaker krijt, en ongeveer 2 kilo donsveren. U kunt ook gebruik maken van de winkel koopt katoen vulstoffen of proeflapje.
  • Doek. Leg de doek plat op de tafel en snijd de standaard kussen afmeting van 20 cm bij 36 inch. Markeer 2 inch voor naadtoeslag aan alle zijden van de rechthoek met kleermakerskrijt. Knip vervolgens een identiek stuk voor de andere kant van het kussen. Plaats kunnen langs de lijnen. Dit zal helpen de stof te bewegen als je steek.
  • Stitching. Met de naald en draad, naai langs de getekende lijnen. Maak niet de steken te breed of te los. Stitch elke kant, maar laat een kleine opening ongeveer vijf centimeter, zodat u later kunt invoegen de donsveren.
  • Controle van de naden. Trek de doek binnen en van buiten. Test de naden door licht trekken aan de stof. Knip het losse draden en naai sluit alle belangrijke gaten.
  • Donzen vulling. Zodra het doek is goede kant naar buiten, vul het kussen met de donsveren. Maak je kussen zo dik en zo stevig als je zou willen. Pat beneden het kussen, zodat de vulling wordt gelijkmatig verdeeld. Als je eenmaal hebt bereikt de perfecte dikte en ondersteuning, sluit de opening met een halve vaste.
  • Finishing touch. Slip op de kussensloop over je zelfgemaakte kussen voor extra comfort (optioneel). Voor een koele, gladde gevoel, kiezen voor een katoenen of satijnen hoes. Aan de andere kant, als warmte is wat je zoekt, kies flanel. Lekker liggen!


Uiteindelijk zal je kussen verliest zijn vorm en stevigheid met het gebruik. Maar je moet je geen zorgen als je kunt gemakkelijk knip de slip stiksels en re-spul je kussen.

Hoe maak je een donzen kussen te maken. Controle van de naden.
Hoe maak je een donzen kussen te maken. Controle van de naden.

Als je eenmaal onder de knie hebt naaien een kussen kun je spelen met verschillende vormen en stof. Je zult nooit opnieuw moeten uitgeven voor een ander duur kussen! Maak kussens voor decoratie of kussens als cadeau aan vrienden en familie te geven. Veel plezier!