E2h

Hoe maak je een digitale thermometer te testen

Terwijl het apparaat juist

Terwijl het apparaat juist, mensen hebben meestal enige moeite het nemen van een temperatuur met een old school glazen buis thermometer. De lezing duurt minuten te meten. Als u met behulp van een aan een koorts de temperatuur te nemen, zou het ongemakkelijk voor de patiënt en lastig voor de zorg-aanbieder. Als u gebruik maakt van een als een buitenzwembad thermometer of een vleesthermometer, soms is het heel moeilijk om te lezen. Dus een digitale thermometer gunstiger.

Digitale thermometers zijn voorzien van een eenvoudig te gebruiken scherm te lezen. Binnen enkele seconden kan de temperatuur ook gemakkelijk worden gemeten. Digitale thermometers zijn uitgerust met een kleine en goedkope computer genoemd micro-controller erin. Dit is wat wordt de temperatuur vervolgens maakt het mogelijk om op het scherm. Afgezien van dit, digitale thermometers zijn ook niet zo kwetsbaar is als de glazen platen.

Digitale thermometers zijn direct beschikbaar overal

Digitale thermometers zijn direct beschikbaar overal. Het is sterk aanbevolen voor gebruik thuis, want het is erg handig, nauwkeurig en effectief. Dit zijn de basis om te testen hoe een digitale thermometer werkt. Voor dit doel, is deze gids voor het meten van de temperatuur met behulp van een medische digitale thermometer als het wordt het meest gebruikt in het huis:

  1. Digitale thermometers zijn voorzien van kleine knoppen. Deze worden meestal aan de voorzijde van het oppervlak zelf. Als het eenmaal is ingeschakeld, zal je meestal een pieptoon hoort. Dit is een aanwijzing dat de thermometer werkt en gelezen voor gebruik.
  2. Plaats deze onder de tong of tussen de oksels en zorg ervoor dat de thermometer veilig is. Houd dit voor een paar seconden. U hoort meer geluidssignalen. Dit is een indicatie dat de thermometer de temperatuur afgelezen. Doe er rekening mee dat het nemen van de temperatuur oraal of via de oksels kan verschillende resultaten geven. Orale temperatuurmetingen zijn vaak hoger.
  3. Als de temperatuur moet worden genomen via de endeldarm, een beetje water oplosbare gelei eerst van toepassing op de thermometer vóór het inbrengen. En als je dat doet insert dit, zorg ervoor dat de thermometer te houden de hele weg, zoals de thermometer piept voor het lezen. Deze methode is algemeen toepasbaar voor zuigelingen bedoeld.
  4. U kunt de temperatuur met een LCD-scherm. Digitale thermometers werken met batterijen. Als je ziet geen scherm, maar hoor je de piepjes, de kans groot dat je nodig hebt om frisse nieuwe tanden te krijgen om een ​​nauwkeurige meting te krijgen.
  5. De digitale thermometer is uitgerust met een laatste geheugentoets. Dit is handig voor het bijhouden van de genomen vorige temperatuur. Houd deze ingedrukt en als je zou een aan en uit knop om de records te zien.
  6. Omdat digitale thermometers zijn niet zo delicaat als de conventionele buis thermometer, het houden van dit in zijn zak, verscholen veilig in een lade. Wanneer u wilt graag weer gebruik maken van dit, altijd dubbel eerst met de batterij.

Hoe maak je een digitale thermometer te testen. Digitale thermometers zijn voorzien van kleine knoppen.
Hoe maak je een digitale thermometer te testen. Digitale thermometers zijn voorzien van kleine knoppen.

Zelfs als het doel varieert, het gebruik van digitale thermometer is zeer eenvoudig, snel en effectief. Enkele van de meest populaire merk voor medische digitale thermometer dat is gemakkelijk verkrijgbaar bij winkels omvatten Medline, Exergen en Safety First.