E2h

Hoe maak je een contactpersoon oplossing voor gevoelige ogen te selecteren

Heeft u behoefte aan contactlenzen, maar hebben gevoelige ogen

Heeft u behoefte aan contactlenzen, maar hebben gevoelige ogen? Of heb je deze lenzen, maar u krijgt allergieën tegen contact oplossing? Nou, het is tijd om deze nachtmerrie te beëindigen. U hoeft alleen maar een contact-oplossing die perfect is voor uw gevoelige ogen te krijgen. Dit is om ervoor te zorgen dat u geen oog complicaties te krijgen van deze oplossingen.

Nu, de vraag is hier hoe u kunt in staat zijn om de beste te selecteren voor uw contactlenzen. Maak je geen zorgen. Hier zijn enkele van de manieren om u te helpen de juiste contactpersoon zorg oplossing te kiezen voor u:

Hoe maak je een contactpersoon oplossing voor gevoelige ogen te selecteren. Enzymatische reinigingstabletten.
Hoe maak je een contactpersoon oplossing voor gevoelige ogen te selecteren. Enzymatische reinigingstabletten.

  • Drops. In gevallen waarin uw bezorgdheid is over droge ogen terwijl het hebben van contactlenzen, is het het beste om een ​​contact daling naar de ogen te hydrateren. Dit is het beste om te gebruiken, omdat dit kan geen kwaad je gevoelige ogen en uw contactlenzen.
  • Zoutoplossing. Aangezien dit zachte oplossing nodig is voor het spoelen en het opslaan van de contactlenzen, is het een must dat je deze bij je hebt. Er is echter een bekende conserveermiddel toegevoegd bekend als thimerosal, de oorzaak van allergieën zoals irritatie, jeuk en branden van de ogen. Daarom, als je gevoelige ogen, moet je specifiek kiezen voor dit zout zachte oplossing die thimerosal-vrije gelabeld. Gewoon eraan herinnerd worden dat dit product een vervaldatum heeft, zodat je nodig hebt om het te gebruiken voor die tijd.
  • Enzymatische reinigingstabletten. De contactlenzen moeten worden bevrijd van alle eiwitten in het op zijn minst een keer per week. In dit geval zijn deze tabletten nodig om deze functie te doen. Aangezien dit wordt meestal gebruikt met zoutoplossingen, je moet alleen de thimerosal-vrije degenen gebruiken voor uw gevoelige ogen.
  • Multifunctionele oplossing. Dit is een van de meest populaire contact zorg oplossingen worden gebruikt door veel mensen. Dit is omdat het een all-in-one contact complete oplossing die gebruikt kan worden in goede komt. Echter, niet ooit gebruikt dit type voor uw gevoelige ogen. Deze oplossing bevat conserveringsmiddelen zoals thimerosal, dat complicaties kunnen veroorzaken aan uw ogen.

Meer dan deze feiten over de meest voorkomende oog oplossing voor u te gebruiken, moet u ook herinnerd worden aan deze volgende feiten:

  • Raadpleeg altijd een medische professional bij het kiezen van een zorg-oplossing voor uw ogen en uw contactlenzen. Ze heel goed weten welke het beste is en degenen die alleen schade kan berokkenen.
  • Koop altijd contact complete oplossing met de naam vrij van conserveringsmiddelen. Dit is om ervoor te zorgen dat u geen problemen hebben wanneer het wordt toegepast op uw gevoelige ogen.
  • Weet wat de reden achter uw allergie is. Als dat gebeurt, kunt u eenvoudig kiezen contact op te nemen oplossing producten zonder het ingrediënt dat irritatie van de ogen veroorzaakt.

Heeft u behoefte aan contactlenzen, maar hebben gevoelige ogen. Multifunctionele oplossing.
Heeft u behoefte aan contactlenzen, maar hebben gevoelige ogen. Multifunctionele oplossing.

Met al deze dingen, is het zeer belangrijk dat u deze beschouwen als een serieuze taak. U moet de juiste contactpersoon voor uw gevoelige ogen te selecteren om problemen te voorkomen. Dus maak dit als je opdracht en zorg ervoor dat je alle antwoorden goed.